password

Hade en fruktansvärt bra dag på grönan igår med sara och mimmi, helt klart bästa på länge! Vill åka igen. Skulle nästan ge vad som helst för en weekend i Göteborg och gå på liseberg, skulle vara hur kalas kul som helst. Drömma kan man.
Just nu hänger jag med sara och ska sätta lösen på bloggen nu. Vi hörs och syns säkert någon gång, peace out
(bilder från grönan kommer typ imorrn.)
gammal som gatan ungefär.

Throw our hands in the air

3 (mobil) bilder från midsommarhelgen.
Imorrn drar jag en repa till grönan med hopp om att det inte ska regna. Funderar ifall jag ska åka på korp ikväll eller inte. Skulle egentligen inte orka, men de är kul att kolla på. Vilket problem asso. Det regnar ju bara hela tiden och de är inte kul att bli blöt, det är mycket mysigare uder täcket med oth. tjao

Akta så att ni inte bränner er i detta otroligt underbart vackra, varma sommarväder!

renovering pågår

Hej min blogg ser ut som skit just nu. Blir så arg för inget vill gå som jag vill. Har slösat allt för många timmar på att försöka få en bra gif header, men får den aldrig i bra storlek. Så jag kastade den iden ett tag och slängde ihop något annat. Håller på att fixa om en massa, ser ut som ett renoveringsprojekt ungefär. Tror att jag sätter lösen på den här bloggen någon gång inom en snar framtid.
en bild.

All around the world

Har under de tre senaste dygnen varit bosatt i mimmis lekstuga och de har varit så himla mysigt, haha. Vet att min uppdatering är i botten, men de är faktiskt sommar, LEVER LIVET liksom!
Ikväll blir det korp och EM med några sköna peps. 
(vill bara tillägga att jag blir arg när det inte går att mobilblogga, jävla skit.)

GLAD MIDSOMMAR

I'm alive


SWAG

Livet leker, har super vänner osv! Jag är cp glad, hihi!
Lite bilder från senaste!


Tjena anonym

De är mera fjortis att kommentera anonymt. Stå för de du säger, annars behöver du ju inte ens bry dig :)


Hero of war

Småttisarna vann sina matcher idag, dom är så duktiga! Hihi
Drog till ullabella med flickorna efter korpen igår och hade det mysigt. Idag blev de lite lemaströmskanal häng med glass och vänner. Nu ska jag duscha och sen hitta på något, så hör av er om ni vill göra något!
Här är vår lilla mollie som flyttar in om tre veckor, supersöt!


Korp

Nu drar vi och kollar på korp med lina Bella och otto!


Från en stund till en annan - mobilblogg

Hade en trevlig middag med klassen igår och en trevlig början på kvällen som slutade hemma halv 12 efter att jag åkt fast av polisen! Skön kväll, haha. Tur att jag har världens bästa vänner och mamma. Hihi, livet går vidare och sommaren har bara börjat!


Kärlek - mobilblogg

Bästa dagen på länge. Gått ut grundskolan med bra betyg, det är underbart väder och jag har kommit in på lusse! Love life. Ikväll ska det firas med mina underbara vänner och annat folk och middag med klassen. En fruktansvärt bra start på sommarlovet! HA EN FÖR JÄVLA BRA SOMMAR ALLA, FÖR DE SKA JAG HA! Puss och kram


Some more

Nu blir det ännu mera fotboll, fast den här gången kollar jag bara på! Tagga avslutning imorrn, fan vad härligt!


Bäst - mobilblogg

Sista dagen i grundskolan kunde bog inte ha varit så mycket bättre, vinst i skolcupen!!! Älskar mina classmates <3


every where you go, perfection

Alltså jag tror att jag svimmar snart. Imorrn går jag min sista dag i grundskolan, fyhelvete vad skönt! Det ska jag fira med några oth avsnitt och juice!
image
två av mina oth vänner!

Can't wait - mobilblogg

Har hängt i käringsund hela dagen, ätit pizza och spelat volleyboll typ. Imorrn är de fotbollsdag och jag är pepp, just nu iaf. SEN ÄR DET FREDAG *hjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärta*

Bror och jag imorse


You can take what you want


fixat och trixat

Känder för att göra om lite! Så nu ser den ganska tuff ut enligt mig. Är hungrig, men vet inte vad jag är sugen på så jag kan inte gå och äta, skönt! haha
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på one tree hill tills jag somnar. Känns helt onödigt att vara i skolan den här veckan, kunde lika bra ha slutat i fredags som typ alla andra.. Längtar så tills på fredag, kommer skratta och gråta, fast mest gråta tror jag.
två från projektet

Zalelilah

Idag var jag med om den mest långtråkigaste dagen på väldigt länge. Och jag har även fått visa mina mindre charmiga moments, kul.
Ikväll händer nada, vet inte vad jag ska hitta på? Allt jag vet är att jag vill sova i min säng, de var länge sen (igen) haha.
Latero
Fin bell och fin lins


La love

Är allt för övertrött för att kunna sova, fast jag känner att jag skulle kunna springa 12 varv runt huset! Nu är allting cp bra, hoppas jag har många rosa moln kvar att sväva på! :)


Norlie & KKV

Åh herregud svimmade nästan när jag läste att dom kommer till rockoff!! Fyfan vad bra, svävar typ på rosa moln elr något liknande. Jag är så sjukt taggad! Kommer typ vara en av de bäst veckorna under mitt sommarlov ( hoppas jag iaf ) Haha
Från en sak till en annan så har vi nu gjort klart vårt projekt, och de blev mycket bra! Imorrn väntar, förhoppningsvis, ett glasskalas på mig! Annars blir jag bitter. Om mindre än en vecka har jag äntligen sommarlov! Blir så glad av bara tanken så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, sitta eller stå osv. Men nu ska jag hänga med Mimmi och Sara, puss!


Hoppsan..


Godmorgon


We are Young - mobilblogg

Sitter hos kusse som tagit studenten idag! GRATTIS IGEN!
Är sjukt mätt och helt slut, längtar efter min säng<3 ikväll ska jag hänga med sarabarabäst en stund och bara ta det lunch, mysigt värre :) later trogna läsare!
En bild på studenten själv som fryser lite , hihi :)


RSS 2.0