Stuck on repeat

Tumblr_m1qal62kzh1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lw0v8gywuu1r5ezsqo1_500_large
Quotes-school-teenage-posts-teenager-text-favim.com-345729_large
Pic_196027883_large
Tumblr_m1i222q8zh1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_m1h02psbl41qiaqpmo1_500_large
Tumblr_m1h04smhgy1qiaqpmo1_500_large

New York

Älskar den. Skulle vara så nice att ha den där på väggen alltså! Ska ju göra om mitt rum (hoppasochvilljag), på projektveckan! Får jag som jag vill så kommer jag nog aldrig att flytta ut ur mitt rum.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg

Vet att min update varit i botten de senaste dagarna. Men har faktiskt lagt ner ganska mycket tid på att plugga, är ganska stolt över mig själv endå!
Och jag lämnade in mitt diktarprojekt idag och känslan när jag släppte de från min hand och de landade på hans bord var obeskrivligt skön! Det var som en sten ramlade ner från mitt hjärta typ. Annars så har det nog inte hänt något speciellt under de här dagarna. Hängt med linarudd och bellrudd ikväll, misigt. Imorrn ska jag hänga med sara, och kvällen kommer spenderas i vh och kolla på volley med lina och bella! Och så hade jag och sara tänkt dra till sthlm på söndag, men tar de nästa vecka ist! hehehehehehehehehehehehe.

I väntan på vadå?

Har en lagom skön huvudvärk. Hade faktiskt tänkt försöka ge mig in i den svenska litteraturens värld en sväng innan jag går och lägger mig, haha. Ska bli så skönt att de snart är över, fett jävla skönt. Inte så kul att vi ska skrinna imorrn på gymnastiken, typ dödar mig.

H.U.N.G.R.Y

Sitter och väntar på mat. Är dö hungrig. Dagen har annars varit helt ok so far, ikväll ska jag vara lite kreativ och göra om lite fula kläder som jag har. Och mamma har kirrat en massa nitar till mig nu, perfekt! Måste nog klämma in lite kemi plugg också .. Och fixa en tidslinje till diktar.prj, men får de inte att funka. Blir så arg. Och konstigt nog så fick jag just världens huvudvärk.

Dag 7 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag sitter och biter sönder min läpp hela tiden. haha. Men de är inte bra, för sen så börjar det svida och göra jätte ont. Och då får jag ju skylla mig själv. hehe.
Har konstigt nog ganska många dåliga vanor ...

I should have told you what you ment to me

het
Helt sjukt vad jag har ont i min rygg! Och eftersom att jag är sned så blir jag att luta ennu mera och de känns bara cp, haha.
Skoldagen gick i alla fall ovanligt snabbt, riktigt skönt! Just nu är jag hur trött som helst så funderar på ifall jag ska gå och sova?! helt seriöst. Men måste göra lite diktanalyser först och sen läsa min engelskabok så att jag kommer någonstans!

Dag 6 – Vad betyder äkta kärlek för mig

Hm, jadu? När man älskar en person som man skulle kunna göra nästan vad som helst för? Alltså jag vet helt ärligt inte vad jag ska svara på den här frågan.
Tumblr_m1gi5mp8ga1rnmwdro1_500_large

Another night

Trött som faen. Har typ sovit 0 h den här helgen, inte så skönt! Annars har den varit helt okej, hängt med vänner och tränat. Taggar för fullt inför en ny vecka med träning, prov, förhör och läxläsning! Ganska kul endå. Ska bli skönt att få träna imorrn i alla fall, typ de bästa.

charmigt

Fryser.Har ont i ryggen.Och huvudet.och magen.Kul.
Skulle behöva tvätta bort mitt smink också, men jag orkar intee just nu! Och jag är törstig som bara den! haha, inget är bra just nu! Har annars haft en helt okej fredag med kusse och några andra! Och nu borde jag egentligen sova för ska med lina till avancia kl 10 imorrn bitti?!?!?!?! hej och hå1
haha, bjuder på två mycket charmiga bilder!

Dag 5 – En bild på mig + 10 fakta om mig

1. Mitt självdiciplin ligger i botten , speciellt när de gäller skolan!
2. Jag kan inte somna om de är stökigt i mitt rum eller om täcket är upp och ner.
3. Jag är otroligt kittlig, knappt så att man behöver röra mig så kittlas de, haha!
4. Jag är väldigt lättskrämd och mörkrädd, ogillar att sova ensam egentligen.
5. Min humor är den värsta som existerar! jag lovar verkligen de, skrattar åt i princip allt. (även mina egna skämt..)
6. Jag är typ anti-Finland. haha, men hatar språket och folket. Alla är så cp och fula. ( hehe ta inte illa upp nu men, så tycker jag)
7. Jag har väldigt lätt för att lära känna nya människor. Är så himla charmig! exde
8. Jag är egentligen jätte ledsen och arg just nu. Men bara inombords. För jag vill kunna springa och spela fotboll! Saknar de så ootroligt mycket!
9. Jag är en glädje spridare! I alla fall bland mina vänner, haha!
10. Jag älskar att sjunga. Sjunger heeela tiden och överallt. Kan vara lite pinsamt ibland när jag kommer på mig själv! haha.
DET ÄR HELT OKEJ ATT SKRATTA OCH TYCKA ATT JAG ÄR KNASIG, för de är jag :)

Your my wonderwall

Idag har det varit en riktigt bra dag! Älskar vädret♥ Drog med sara till avancia efter skolan och pumpade lite. Sen hamnade vi i hennes kök (haha) där resten av kvällen spenderades med en massa prat, HELT GALET VAD BRA HON ÄR! Nu är jag ny duschad och fräsch, ska slänga mig i sängen och kolla på serier tills jag somnar typ.
wunderbart

"skicka ansökan"

"skicka ansökan", jag är snart där! wehooo, fast lite läskigt endå .. Tänk om jag väljer helt fel nu ? Tänk om jag kommer ångra mig, så måste jag gå och känna den där ångern hela livet. Men de hoppas jag inte på iaf, de blir nog bra! Back to work.

arkivbilder från t-land, ah miss uuu

impossible, but you're worth it.

Är hur glad som helt över att jag får börja 5 i 10 imorrn!
Har pluggat lite hissa och varit och träna småflickorna. Just nu dricker jag en smoothie och ska snart dyka ner i hissa boken igen. Känner mig inte så motiverad, men är dess värre illa tvungen. Skit kul, verkligen. Men de är bara typ 2 månader kvar nu. håll ut!

Dag 4 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Oj den var svår, finns ganska mycket jag skulle vilja ha. Men pengar ligger väldigt högt upp på listan! Som jag sagt 1000 gånger förut så skulle jag verkligen behöva vara rik. De skulle vara ganska nice endå. Då skulle prio numero uno vara att skaffa en större garderob! haha

Dag 3 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Ja, till att börja med så kan jag ju skriva att jag hoppas på att jag går ut grundskolan, haha. Sen så hoppas jag verkligen att jag kommer på vad jag vill göra/jobba med. Något som jag tycker är kul så att jag slipper känna att de är en pina att gå till jobbet varje dag. Jag drömmer om att gifta mig med en hockey spelare som är hyffsat rik (exde), och snygg! Om jag inte hittar någon hockey spelare så kan jag tänka mig en norsk kille.
Jag vill ha några små ur gulliga ungar och bo i ett stort, fint hus vid vattnet. Jag drömmer även om en stor garderob full med kläder och skor. Jag vill resa mycket, till varma länder och bara njuta! Gärna med familjen, eller vännerna. Ett långt och lyckligt liv helt enkelt!


Fanny Lyckman

Www Imfancy Blogg Se Get It OnGet It On Www Imfancy Blogg Se
Www Imfancy Blogg Se Get It OnWww Imfancy Blogg Se Get It On
Get It On
Www Imfancy Blogg Se Get It On
helt galet vad snygg hon är! cool garderob har hon också. fuck vad nice.

I really fell for you

arkiv bild
Har typ tusen saker jag skulle behöva göra. Men endå så händer det ingenting. How come?!
Idag har det varit en fruktansvärt skön dag i skolan vilket inte var helt fel! Morgon dagen blir minst lika skön till en början iaf. Slutar skoldagen med att skrinna i 2h. äckligt.hatar att skrinna. Men nu borde jag plugga hissa, skriva diktanalys, plugga satsdelar och läsa engelskaboken. Om jag känner mig själv rätt så kommer inget av de hända, slutar med att jag kollar på serier ist. Haha

16

GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS
min underbara och fina vän, hoppas du får en prima dag! Puss, i♥u

SADFACE

Fuck vad arg jag är. De är typ vinter, igen. VILL JU HA VÅR OCH SOMMAR OCH SOL OCH VÄRME NU!!!!!11
Skolan idag gick ovanligt snabbt för att vara måndag och de sköönt. Drog en repa till avancia också, ganska skönt de med!
Kom hem från mimsan för en stund sen och nu är jag galet trött och fryser snart asset av mig! Så nu ska jag hoppa i en varm dusch sedan krypa ner i min säng och kolla på oth/gossip/vd!
hehe, jo söt !

Dag 2 – Min favorit årstid och varför.

Helt klart sommar!
Man slipper all ångest över skolan. Man är så mycket friare. Det är varmt. Man gör alltid en massa roliga och galna saker på sommaren. Träffar en massa nya männsikor. Man kan sola och bli brun♥. Bara chilla. Inte tänka på hur mycket kläder man måste dra på sig för att inte behöva frysa asset av sig. Hänga med vänner dag ut och dag in. Cykla runt en hel natt. Köra moppe. Simma. Äta jordgubbar. Life is good på sommaren helt enkelt!

"And we all just havin' fun"

Min helg har bestått av två saker : vänner och skratt! Därav den dåliga uppdateringen. Mina vänner är super fina och jag älskar dom jätte mycket! Skulle inte överleva utan er, mitt liv skulle vara allt för tråkigt!
I fredags var de chill med middag och bastubad hos mimsan med alla fina. Igår drog jag till bellzor, hade en mysig hemma kväll med Justin, Charlie och Hjalmar.(HAHA) Nu har jag finally gjort klart läxorna och tro de eller ej, men skrivit en tidslinje till diktarprojektet! Är ganska stolt endå.

Dag 1 – Typ av killar jag faller för.

Tumblr_lzmk54zr181r2qf4eo1_500_large
helt okej!
hm, alltså jaa. Har ju inte direkt fallit för så många killar under min livstid så. haha. if u get my piont? Så de hinner ju variera! Men iaf.
På något vänster är jag lite svag för killar med bra klädsmak, heh. Och sportiga killar (= helt okej kroppar ;) , killar med humor, en som får mig att skratta. Killar med ett stort leende och fina ögon! Och killar som är lätta att snacka med, att man liksom kan snacka om alla möjliga random och seriösa saker.
SO NOW U KNOW

Tack för lånet isabella ;))))))))))))))))))))))))))))

Dag 1 – Typ av killar jag faller för.

Dag 2 – Min favorit årstid och varför.

Dag 3 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 4 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 5 – En bild på mig + 10 fakta om mig

Dag 6 – Vad betyder äkta kärlek för mig

Dag 7 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 8 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag 9 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 10 – En bild på ett ställe jag vart på.

Dag 11 – Mitt drömbröllop.

Dag 12 – En bild på mig själv för ett år sen.

Dag 13 – Någonting jag ångrar.

Dag 14 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Dag 15 – Min favorit film.

Dag 16 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dag 17 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 18 – En låt som får mig att gråta.

Dag 19 – Mitt favoritprogram – och varför.

Dag 20 – Det här upprör mig.

I'll remember you say

Goddagens. Idag har jag kämpat, skrivit ett äckligt finska prov och vart med sara och gjort lite ärenden. (hej mommo). Och just de, hämtat mina nya glasögon. Kul dag med andra ord eksde.
Känner mig sjukt äcklig, vill ta en varm dusch och sedan krypa ner under täcket och inte röra mig ur fläcken förrän imorrn när jag ska till skolan, fast skulle inte vara helt fel att skippa den delen ..
Imorrn är det spinning och sedan mys med flickorna hos mimmi. Ska bli så otroligt skönt med fredag, helg och att få vara med mina homies. me like, pusspuss
hihi, ily guys♥

GLADER

Har världens fetaste träningsvärk och de är så otroligt skönt att ha de igen! Blir så glad av att träna och känna att jag verkligen gjort något, fuck vad jag saknat de!
Var med bellrud till avanica efter skolan idag, ganska skönt.
Taggar HIT imorrn bitti för tillfället och gym efter skolan med sara, JAG ÄR PÅ G ! fifan vad nice de känns mina vänner, mår som en gud av bara tanken! löve it. Och jag kunde faktiskt springa 1 km på rullbandet utan att få ont i ryggen, blev ju hur happy som helst. Snart springer jag som en gud fram och tillbaka på en grön gräsmatta igen!♥ men nu mackor och gossip!

"Let's run away and don't ever look back"

bild från typ maj 2011

Har finally städat garderoben, känns som att jag gör de hela tiden?! Så nu ser jag vad jag har i den, de är ju alltid ett + ! Blir så arg på mig själv när jag säger att jag inte har något att ha på mig fast garderoben är överfull! IRRITERANDE.
Men what ever, var med sara till hennes farmor och pluggade lite finska idag och äntligen så börjar jag fatta något, världens lättnad! Fast tillika så förstår jag ingenting egentligen .. lite knasigt. Har ont i huvudet och är trött så ska ta en dusch, krypa ner under täcket , kolla gg och tagga inför imorrn! För då fan ska jag träna tills jag dör typ. Ska ´bli så fruktansvärt skönt♥

Svar på kommentar

såg kommentaren nu först, så därför har jag inte svarat! Men klänningen är i vilket fall som helst från http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ :))

????????????????????????

Alltså jag har har typ världens i-landsproblem ... haha, alltså vet inte om jag ska skaffa mig en iPhone som resten av världen eller om jag ska gå mot strömmen och skaffa en galaxy s2?! hehe, alltså ibland har jag liksom bestämt mig för en galaxy och sen ångrar jag mig och bestämmer mig för en iphone och så där håller de på! så nu vet jag inte vilken jag ska satsa på ... haha.
Fan vad sorligt egentligen, har sitter jag och snackar om mitt problem om vilken tele jag ska köpa medans typ alla fattiga och utsatta människor i världen kämpar om att överleva, unfair! men så är det ..
???????????????????????????????????????????????

repeate

Idag har humöret, om man jämför med igår, varit på topp! Skön dag med vännerna liksom! haha. Och så sken jag upp som en sol när jag fick se att jag hade skrivit bra i biologi provet och höjde, känndes så bra med tanke på hur äckligt dåligt de har gått i skolan nu .. Har även kirrat månadskort på avancia nu, nu jävlar isabella ska vi köra järnet, det här blir inte lindrigt!
rätt så tuffa endå!

Please don't waste my time

Har i princip inte gjort ett skit idag. Skönt de med! Just nu väntar jag på att mimsi ska komma över. Ska mysa och kolla lite mello, helt okeeeeeej! Imorgon är de ju min favorit dag, söndag. Verkligen älskar den dagen! Känner att de flödar av ironi här inne, haha. Ha en trevlig kväll guys, later!


LÖÖÖÖÖÖVEEEEE


Härlig dag på alla möjliga vis! Hde en bra avslutning på min prao och träffade mickis som jag inte sett på artonmiljoner år typ! Kuul att se henne igen har saknat henne ! hihihi, var och shoppade skor tillsammans. Köpte mina efterlängtade Jeffrey Cambell. Fatta känslan när jag går ut från butiken med ett par i handen som bara är mina. riktig härlig känsla! Har även beställt hem klänningen som jag lade upp igår!
Ikväll ska jag mysa lite med sara och sen får vi väl se vad som händer. Har inte några planer inför helgen, så hittar gärna på något! xo

Sko snack!

Sjukt härligt med fredag imorrn! Ska spendera den med sarabre och då kan de inte bli annat än bra!
Alltså jag har lite ångest.. vet inte om jag ska köpa mig ett par jeffrey nu, eller om jag ska vänta lite till?!?! haha,
i-landsproblem.. aja, får väl se vad som händer. Skulle sitta så sjukt fint iaf! Men jag har bestämt mig för att jag SKA köpa ett par. Och nu när jag endå är inne på ämnet skor så kom jag på att jag ska försöka sälja några?! Så om ni känner att ni skulle behöva ett par skor av något slag så kan ni ju fråga mig, haha! PEACE

Some die young

Nu tror jag att jag har hittat avslutnings outfiten! HEH
HELT OK?????
men vad tycks???, om ni spyr så måste jag väl ändra mig ...
och jo flickelickan måste tydligen vara med på bilden?!


Wednesday


Skön dag än så länge. Ikväll ska jag träna småflickorna och sen ska jag kolla lite innebandy, ganska chill!
Men nu måste jag se ifall de har kommit ut något nytt oth eller vd avsnitt och leta efter gg s4 haha, over 'n out

En tuff brud i lyxförpackning

Alltså helt seriöst, dör vilken sekund som helst! Finns så sjukt mkt snygga vår/sommar kläder så att de inte är sant och skor, helt galet, skulle typ kunna köpa allt som existerar, haha, nej men typ! Varför är jag inte rik liksom?! Skulle underlätta en heel del faktiskt! Man brukar säga att de inte ostar att kolla, men nu känns de nästan som om att de gör de, damn vad jag kommer vara fattig innan det här är över!

I'll be there for you

Skönt att jag åter igen sitter och stirrar på diktarprojektet men får inget gjort .. Men jag ger fan snart upp, Kenneth kan ta de där jävla projektet och bara sprätta, för jag orkar inte! blir galen.
Annars då? Jo min dag har varit bra, kämpat mig igenom en massa disk, och har lyckats att inte göra bort mig idag, skönt! Mindre skönt med extrem huvudvärk, ta mig här ifrån.
4
Mimsan och jag i fredags!

You're amazing

Uschfyochblää, tror jag håller på att bli förkyld, inte kul! skulle ju inte riktigt orka med de. Huvudet bara dunkar, kroppen värker, rösten är bara med till viss del och näsan rinner! riktigt sköööönt.
För att lindra smärtan sitter jag och kollar runt på en massa härliga vårkläder, och känner hur fattig jag kommer att vara efter en dag i stockholm som jag förövrigt har bokat in nu i mars med fina Sara! Men nu, blir det lite gossip.
G'night

Hon kom även som en räddare i nöden och förgyllde min kväll! fint.

I'm not gonna miss u, not at all

Mina fötter värker som aldrig förr .. Har nu insett att ett par converse kanske inte är det bästa sko valet om man ska stå/gå i typ 6h. Annars har min dag varit riktigt bra, så jag klagar inte!
Ikväll vill jag göra något kul, så får väl se vad jag hittar på! Mommo som jag är så ska jag gå ut och sätta mig i solen, haha! later


S P R I N G

Har haft en underbar helg med mina vänner! Har varit på så otroligt bra humör och solen skiner som aldrig förr! haha
Skönt med prao en vecka nu också, behvös verkligen för jag orkar inte riktigt med skolan just nu.. om jag någonsin kommer göra de, hah! Känner mig sjukt stressad över skolan, cpjobbigt. Känns som att jag har en massa ogjorda saker som jag skulle behöva ta tag i, fast vet inte vad de skulle vara för saker förutom diktarprojektet?! 

Känner mig så otroligt äcklig och blä.. OCH NU har jag bestämt mig för att SLUTA äta en massa skit, heh..vet att jag sa så för inte så värst länge sen. Men nu är det på riktigt, helt seriöst, måste ju börja skärpa mig nu! Och ska förska fixa månadskort på avancia den här veckan också! Fyfan vad skönt att kunna hänga där och träna skiten ur sig typ varje dag! Guuuuud vad skönt de ska bli, blir så lycklig när jag tänker på de!

This is who I am

Efter en massa biologi plugg och en varm och skön dusch är det time for lite one tree hill♥ galet bra!

Always the same


Orkar seriöst inte mer!Mitt huvud typ sprängs. Hela den här äckelveckan så har jag pluggat som aldrig förr, känns det som, fast endå inte? heh
Blir så arg och irriterad när jag ser att det är skräp väder ute, INTE OKEJ! Mår så mycket bättre och är så mycket gladare om det är soligt ute. Fryser typ ihjäl nu .. Aja, skönt med fredag imorrn iaf, skriver mitt sista biologiprov i hela grundskolan, soft! Ser inte fram emot praoveckan .. skulle inte orka och känner mig inte pepp, fast bättre än att sitta på en stol och lyssna på när läraren snackar skräp! weey, over 'n out

RSS 2.0