27/03/2011 19:36

Fint med måndag imorgon ( för er som inte fattar så var det där ett skämt ) men iaf så har min helg varit trevlig.
Och planerna för ikväll är nog att se på lite dh, haha surprise ?

Let the rain wash a way all the pain of yesterday

Asså fy 17 vad trött och irriterad jag är nu !! usch..  ska på ÅFF läger om typ en timme. Är inte riktigt pepp och får se hur de går med mitt baklår med tanke på att jag inte kunde vara med hela träningen igår. jajja, sen kommer jag hem ngn gång efter 22, (så nu vet ni) Så de är inte direkt en chill makrill fredag, men vad gör de, lite träning skadar ju inte (: hahaha
BTW så kom mitt hm paket och körkort idag, prima !! haha, men ja, imorgon kommer mina kusiner hit på besök över helgen typ, och på kvällen ska jag på 18-års kalas till min andra kusin. Och sen på söndag ska jag till den älskade kyrkan. lovely (:
sweet

Min kväll

haha + typ 200 till (?)

Grattis bruden !!♥

hoppas du får en bra dag min fina vän, du är UNDERBAR !! ((:
inlägget skulle ha kommit upp igår, men de hände ngt ...

K

helluu !! hade match idag mot åkersberga, gick väl helt okej, vi spelade ganska bra. Under uppvärmningen så började jag känna att de drog och spände och värkte i mitt baklår, great , de är typ en sträckning elr ngt sånt, så jag spelade typ 10 minuter och de var de var nästan de värsta jag varit med om... de gjorde ont som tusan och de gick fan inte att spela, jag var duktigt kass idag !! hahaha, men nu ska jag sluta prata om mina problem.
I fredags så var jag hos mimmi med lite folk, kollade på skräckfilm osv. Kom hem igår och kollade lite på dh, som jag funderar på att göra nu också !! ha de fiint
haha gillar gubben på bilden (:

väldigt intressant

helluuuu, så himla nice med fredag imorgon alltså, den här veckan har bara rusat iväg, riktigt nice. Nu sitter jag och pratar med lite folk på msn och har just beställt lite mera kläder från hm med mamma, så nästa vecka så kommer det värsta mega paketet !! men de är ju hm vi pratar om så de kommer säkert ngn gång i november, så där lagom till julen, hahaha see ya (:

tisdag

Helloo, vanlig dag i skolan (som alltid) haha .. Men jag har egentligen inget wow intressant att skriv , så de här blev väldigt kort, men jag kände för att uppdatera från ipoden, see ya (:

13/03-11 18:11

Härligt med söndag, eller så inte. Min helg har varit pretty nice med trevligt folk. Bortsett från idag, usch, har varit trött och äcklig hela dagen, mysigt !! Just nu funderar jag på ifall jag ska se några flera avsnitt dh, eller om jag ska låta bli. haha

Right now

pumpar vi musik ur mina högtalare och har de allmänt trevligt och om någon timme eller så så kommer de lite mera folk hit, nice nice :) hade bra

GOSH

shit vad jag vill ha vår nu !! de skulle göra livet mycket bättre ..haha men orkar verkligen inte se den här snön längre , jag har tröttnat på den. Men nu till annat, schööönt värre med fredag imorgon :) nicenice. Skolan rullade väl på som vanligt, har kemi prov imorgon så måste slänga in lite plugg tid någon gång under kvällen. skulle helst hoppa över de .. finns egentligen inte så mycket att skriva , de kommer lite folk hit imorgon, finfint de :)
inte har jag några bilder heller, bara ruttna cambilder

hej jag hatar historia prov ..

.. och jag gillar att de är ett årtal med i varje mening .. de gillar vi !! (för er som bryr sig liksom) sitter här och har just pluggat lite på hissa provet som för övrigt känns som om att de kommer att gå ruskigt bra .. (för er som fattar ironi) haha kul jag är idag.. men att ikväll kommer de lite folk hit så ska vara lite social :)
(gulligt inlägg)
haha söt bild också

måndag 20:39

hey !! skola som vanligt idag, måndagar är vääääldigt tråkiga för er som vill veta .. och nu ikväll har jag varit ch tränat små flickorna med mimmi och bakat någon kaka till min brors kalas för han fyller år imorgon !! shit han blir 12 år !! shit vad tiden går fort .. jaja de var väl allt

06/03-11

heJJ, söndag idag om någon har missat de ?? helgen har väl inte varit så speciell. Hade match igår med ÅFF laget och vi vann med 4-3:) Sen var vi på middag till Stina, nice. Och idag har jag varit till kyrkan, känns bra att jag bara behöver gå två ggr till .. och nu ikväll har jag lagat middag. och nu ska jag nog kolla lite dh :)
ha de nice

12:e bilden - En bild på din vardag


hehe, söt bild, men min vardag består av skola.

Don't ask

hey there !! haha jaa, har inte hänt något som jag känner att jag verkligen måste dela med mig av här, så de blir nog inget långt inlägg. Skola som vanligt, skrev engelska prov idag också. Och för den som vill veta så ska jag skriva moppe provet på måndag morgon !! omg !! = måste plugga YEESS säger jag !! jaa, som sagt väldigt intressant de här jo ..

RSS 2.0