lina häran

lina skriver lite här till er nu :) emma är inte bra på att uppdatera.... måste lära henne ett och annat! :D
och fyyyy vad jag längtar tills jag fyller år & jag får köra mopppeeeeee :)))) så här på prat om annat liksom..haha nej men. tänkte bara typ säga att emma är en fin vän och så,
( tror denna bild är söta mimmis)
p&k LINAAAAAAA

You're the one that I stay up all night thinking about

Fredag och jag har skrivit mitt sista prov i 8 ! så otroligt skönt ! nu behöver jag inte tänka på en massa plugg i några månader, chill.
Men nu när jag ändå är på gång så kan jag ju berätta att jag var duktigt och joggade 7 km igår, de var ganska skönt de med (: Och ikväll så kommer Lina hit pch vi ska ha de trevligt, så där som vi brukar ! Och på söndag har vi match. Dom få dagar som är kvar i skolan tror jag att jag överlever, inte så speciellt ansträngande. Men jag vill ha sommar på riktigt nu, de vore helt underbart !

19/05/2011 - 15:51

Kom hem från skolan för en stund sen, ganska chill dag. Nu ska jag packa, ladda ner musik och sånt för imorrn åker jag på stafettkarneval med en massa annat folk. Och ikväll så ska jag och min moppe ta oss till LinaFina och ha de trevligt. Btw så säger alla att jorden ska gå under på lördag .. haha .. vet inte riktigt vad jag ska tro om den saken, men de återstår att se. ---> PACKA !


I just thought that you should know

usch. de är vad jag har tyckt om den här dagen. Men ikväll ska jag till stan med mina vänner (:
hihi favoriter i repris ( snälla hata mig inte för bilden, för den beskriver er så bra ! ) hah
grymt söt är den också ♥

You have no idea how hard it is to force myself to stop thinking about you, sometimes

Yeye, nu har jag fixat och trixat med min blogg, så nu är den nästa likadan som den var innan jag förstörde allt (: haha. Men att igår så hade vi match och sen kom Lina hit, och vi gjorde väl inte så mycket. Och nu har jag pluggat lite finska , usch usch. Annars så har de inte hänt något. Skulle inte sitta så dåligt med sol och värme i veckan ! men ja lika intressant som vanligt eller ? haha.
jag vet att bilderna är fruktansvärt söta !

ledsen för att ni måste se de här men..

.. de var inte riktigt tänkt att de skulle bli såhär , jag vet inte riktigt vad som gick snett, men jag hoppas att de blir bättre snart, ska försöka fixa de imorrn eller något sånt (:

Yes I've made mistakes. Life didn't come with instructions

ååh vad jag älskar att de snart är sommar ! vädret har varit helt underbart dom senaste dagarna, lovely♥ Annars så har de inte hänt så mycket, som vanligt. Ikväll så ska jag ta mig till min vän mimmi med sara och göra något kuul, sånt där som vi är bra på (: yeye

And I think they've already won, cause my love is gone

Idag har dagen rullat på som vanligt. efter skolan var jag till stan med vännerna och sen var jag och klippte mig. Och snart ska jag färga de lite mörkare (:
Imorrn drar jag med laget till gävle och vi ska spela dubbelmatch på lördag, trevligt värre ! så ikv blir de att packa, för jag har typ bara en timme på mig imorrn, och jag suger på att packa ! haha .. och jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig. bra början, eller ?
bye

RSS 2.0