Yes it's here I belong, by your side, in your arms, you are my destiny, you are my life

Chill makrill med fredag idag (: Har inte hänt så mycket egentligen. Har legat ute på terassen sen jag kom hem idag och kollat på dh. Men ikväll ska jag i alla fall pääta till Sara och göra henne sällskap, FINT ! Och imorgon så är de valborg och så har vi seriestart, riktigt fint + att vi har fått våra nya spelardräkter, AWESOME ! Hihi men att efter matchen så blir det eckerö med fina flickor (: sweet. och sen är de antagligen söndag igen .. jaja hoppas bara att de är nice väder, då blir allt bra ändå.
byee

But we were all too scared to say the things worth saying

hellooo, underbart väder!♥ Hade stafetträning efter skolan och sen fotbollsträning, ganska nice att träna utan underställ (: hoho men ikväll ska jag chilla med några dh avsnitt och rensa min spotify.
byee

sweet dreams or beautiful nightmares

okej nu har jag inte bloggat på ett tag, men de känns värdelöst när de ändå bara händer samma sak i mitt liv.. ungefär. Men i alla fall så har jag varit med Lina hela helgen, pretty nice. och småflickorna hade turnering i lördags, de gick nog ganska bra (: igår kväll päätade jag och mimmi hem till sara, de slutade med att vi låg is kogen och åt choklad, fiint (: och nu ska jag åka och träna småflickorna.
byee

Oh my love♥

hihi, nu har min moppe kommit, lovely (:

10 april 2011

Helgen har varit pretty nice och spenderats med mimmi och daniela, fina flickor de där (: men att i fredags så var jag till mimmi och åt tårta med henne. Och igår så var jag till stan med nela och mimmi, fikade på svarta katten. Sen åkte vi hem till mig och chillade, sen var vi ut och gick, och sen staratde vårat film maraton, haha. Idag så har de inte hänt så mycket. planerna för kvällen är nog att se på dh och måla naglarna typ, haha.
Och imorgon så kommer min moppe :'D hihihi, då ska jag päääta lite.
byebye


haha, en charmig bild får avsluta

Can't explain how painful it is to wait for something that never comes


08:08

Godmorgon !! Härligt med fredag idag. Händer inget speciellt idag, imorrn kommer nela och mimmi hit, sara flyger till värmen idag, orättvist. Haha men nu måste jag gå till bussen, byebye

HahAHAHAhaha , "flörtigt" värre


(:

Kom just ur duschen, träningen gick verkligen inge bra, usch säger jag bara .. fyfy, men nu glömmer vi de. In the moment så dricker jag smoothie som min snälla syster har lagat åt mig, hihi. Men jo, igår var de stafett träning efter skolan, och sen drog jag till LinaFinaKina (:
Har jag tur så får jag moppen på fredag, de ganska nice (: Och jo jag vet att bloggen är äcklig och ful, men jag orkar inte göra något åt de just nu.
byebye (har inga bilder )

No hope no love no glory no happy ending

hoho, vad ska jag säga ? Hmm.. var till stan i fredags. Och igår hade min mormor och morfar guldbröllop, så dagen spenderades med släkten, trevligt. Och idag har jag gjort så mycket som ingenting, kollade klart på säsong 4 av dh och nu laddar jag ner 5, och de tar tydligen 2 veckor löööve it (: Har även kollat på lite konfirmations klänningar, och jag hittar inte någon ... eller dom två som jag hittade finns tydligen inte, great !! Men på tal om annat så funderar jag på att ta en joggingtur, de skulle vara ganska skööönt. Förövrigt så vill jag ha SOMMAR !!
bye


RSS 2.0