Helt onödigt egentligen

Ska bli så fruktansvärt skönt att sova i min egna nybäddade säng helt själv! (nästan helt själv, ryggvärken och tåvärken är också med). De senaste dagarna har jag bott i en väska typ. Så nu ligger nästan ALLA mina kläder på golvet och jag skojar inte när jag säger att man knappt ser mitt golv, får typ ploga sig fram, haha! Får väl ta och göra något åt saken imorrn innan mamma ser de, hon får väl typ hjärtinfarkt eller något annars och de vore ju en aning onödigt ! Godnatt


Allting kommer bli till slut, du ska se att allting ordnar sig

Har ingen aning om vad jag ska skriva här, så jag bjuder på 3 bilder från igår!


So let's set the world on fire

Herregud det är 28 maj idag! Jag kommer ihåg i typ december hur mycket jag ville ha maj. Och nu är jag här, fast endå inte. Tiden går allt för snabbt, hänger inte alls med längre! Hinner fyllt 30, skaffat familj, hus och hund innan jag blinkat 10 gånger typ. Haha
Hade min sista skoldag i grundskolan idag, sista dagen med min klass. Lite ledsamt faktiskt, kommer sakna det!
Och imorrn börjar projektveckan, är redan super stressad. Kommer inte kunna sova inatt! Hahaha, g'night peps


Heja loreen - mobilblogg

Kollar på esc med mina homies! Ganska trevligt. Hoppas på att loreen vinner, hihi då får jag glass!
Känns som att jag är lite seg på att uppa här, haha! Men livet leker just nu och skolan är slut, nästan iaf! Så fruktansvärt skönt alltså. Och Jag älskar vädret, så här får de vara ett bra tag till, då är jag glad och nöjd! Pussar


Knasboll

Hahaha, fan vad jag är rolig! Skit i de jag skrev tidigare! Är på skitbra humör och allt är bra just nu! Haha döööör vad de känns bra nu och snart blir det ännu bättre! :DD


White lips, pale face

Nu känner jag att jag har hittat tillbaka till botten igen, haha! Vill bara gräva mig ner under jorden och leva i min egna bubbla där allt är perfekt! Tur att jag har mina vänner, för dom är bäst. Ett liv utan dom vore inget liv alls!
Men nu ska jag krypa ner under täcket och tagga två timmars matte prov imorrn som förövrigt är mitt sista prov i grundskolan, helt okej endå! Ska kolla på de sista vd avsnitten också. GODNATT
hahaha, kul med autocorrect!

High on life - mobilblogg

Tjao!
Har haft ett ganska skönt lov med mina bestisar. Nu taggar jag skola och sista provet i grundskolan!
Är väldigt glad och allt känns för jävla bra just nu! Har även insett hur enkelt det är att glömma någon som alltid fått hjärtat att slå ett extra slag, men som
visade sig vara en riktigt stor idiot, haha!
Men nu ska jag kika vidare på vd, later
Har blivit tok kär i One direction, urgulliga!


Sara och Emma fiskar


Schule

Sitter i skolan och har slöjd, svin tråkigt haha. Är för lat för att göra något, sorgligt men sant!
Var och tog blodprov idag och de var jätte hemskt fast de inte gjorde så ont.. Pinsamt vad mesig jag är. Men nu ska jag göra något annat, later!


Dagens


Glömde säg att ...

... Följ mig gärna på instagram @emmaalmida ! Är nog mer aktiv där än vad jag kommer att vara här!:)


Babbel

Alltså nu vill jag göra en förändring med mitt hår! Har så länge jag kan minnas haft mörkt hår, haha. Och nu vill jag testa något annat, alltså nej jag hade inte tänkt bleka mitt hår platina blont! Hahah fyfan vad fult. Har tänkt mig något i stil med bilden nedan! Jobbigt att mitt hår inte är så långt bara :(( sadface. Men är inte 100 på de ännu, ljusare vill jag bli iaf! Annars så kanske jag skulle kunna färga de ljuschoklad färgat typ? Haha hm får see!
Tänkte bara dela med mig av mina tankar:) puss


Sunday

Wei, jag håller på att bli frisk, finally!
Kom just hem från mormor, en aning tyngre än jag var när jag kom! Hahaha, äter alltid så mycket hos mormor.. Så nu är jag mätt i magen.


Sexyrud gör de igen

Hahahahaha döööör vad snygg vän jag har !


Shit happens - mobilblogg

Mår en aningen bättre idag! Är mycket piggare och på mycket bättre humör. Har pluggat lite kemi och nu ska jag kolla på något avsnitt oth. Later :)


Everytime I think of you, I'll catch my breath

-Jag kan knappt andas.
-Min hals är helt cp.
-Min näsa är ännu mera cp.
-Mitt huvud värker en aning.
-Jag blir trött på mina allergi shit saker.
-Jag är trött.
-Måste vara hemma och vila ikväll, vill ju vara med mina vänner ...
-har 3 prov nästa vecka
-kommer inte att kunna sova
-allt i one tree hill är dåligt just nu, makes me sad :(
-jag är inte så speciellt glad just nu, som ni kanske märkt?
-min facebook vill inte samarbeta med moi  

+mamma kom hem idag♥
+jag får ÄNTLIGEN min iPhone imorrn, efter typ 1000 veckor.
+Ska träffa bellsan och linsan imorrn tror jag!

Hoping for the best but expecting the worst

Har haft en fruktansvärd huvudvärk hela dagen! Och min röst är helt åt helvet haha. Jag är helt slut i kroppen och hjärnan. Jag måste plugga på geografi provet fast jag egentligen inte skulle orka. De är fredag imorrn. Min saknade mamsi kommer hem. Jag satt och var livrädd och nervös helt i onödan imorse, fuck vad jag hatar sjukhus. Jag vill ha någon att mysa med.
581965_3246004464245_1090891387_32440064_1497328001_n_large
Tumblr_m11xgbll671rs0lo6o1_500_large
haha, dör vad söta dom är!

Bitch you are like monday, nobody likes you

Mitt humör idag gick från toppen till botten på 2 sek ungefär! Är fortfarande på väldigt dåligt humör, har sjukt ont i halsen och jag vill inte bli sjuk igen. OCH jag är stressad som en jag vet inte vad! Fattar inte. Blir så ledsen. Inget är så speciellt bra just nu haha. Så nu ska jag kolla på one tree hill och dricka varm saft.
575847305_large

one day, I'll marry you

Fick min avslutningsklänning idag och den är jättefiiiiiiiiiiiiin, in löve. Skönt att ha de besväret över, hehe.
Pinsamt att jag var nervös hela morgonen och mådde illa av bara tanken på sprutor.. haha, men klarade mig för den här gången! Måste in i veckan och ta blodprov .. Helt ärligt så tror jag att jag kommer att lipa. Om jag inte hinner dö före typ! Usch vad jag är mesig ..
Annars har dagen vart helt okej, tränat mina små tjejer och hängt med mimmi. Just nu har jag världens klädångest och känner mig väldigt stressad. Skulle vara så skönt att bara slänga sig ner under täcket och sova som en gud tills väckarklockan ringer och förstör allt. Men känns som att jag inte kan göra de, har allt för mycket att göra fast jag har ingen aning om vad de skulle vara? KNÄPPT. later


cutiepie

Boyfriend

Jag vill ha ett par snygga boyfriend jeans! Skulle vara fett snyggt! Får shoppa om någon vecka så får se om jag hittar de jag söker!
Och på tal om snyggt. Lisa Olsson kan vara bland den snyggaste och vackratse människa jag någonsin sett! Dör vad snygg hon är. Skulle högst antagligen svimma om jag fick se hennes garderob också. WOAH
Gina Tricot Jacket, Modekungen Knitted Sweater, Crockers Jeans, Topshop Heels, Wildcouture Bracelets
gorgeous

It's what you do to me

Min söndagsmorgon började väl inte så speciellt bra. Vaknade med världens allergi shit. De var så äckligt jobbigt, trodde jag skulle vara sönderriven i en massa småbitar innan de var över! Ska till läkare imorrn så får hoppas på att de finns en lösning på mitt problem.
Annars har jag nog haft en hel skön dag, kollat på när mina teammates spelade boll idag. Var jättejobbigt att sitta där och veta att jag inte kan. BLIR ARG. Men nu har jag bestämt mig för att min smärta (som förövrigt är fruktansvärt hemsk just nu!) inte ska hindra mig från att röra på mig som folk, orkar inte vara invalid längre!
Och jag är sjukt taggad på att träna, så ska försöka träna så mycket som möjligt den här veckan. Jag vill vara helt slut, näst intill död, ha världens träningsvärk och få känna att jag verkligen existerar. Tror jag börjar morgondagen med en kort joggingtur! wish me luck, kommer aldrig palla stiga upp! haha. Vill ha tillbaka min kondition so baad. Så nu jävlar!
sommar

Tonight we are young

Uschfyochblähx10000000 tror att jag håller på att bli förkyld IGEN. skulle inte riktigt orka.. Men nu ska jag se på film med saris, puss hej.

Varför ska man tänka på någon annan än sig själv, ego

Väntar på att sommaren 2012 ska komma. Men det tar alldeles för länge och de gör mig nervös, haha. Nej men tänk om de inte blir någon sommar i år? I så fall flyr jag till varamare breddgrader i några månader.
Ikväll ska jag hänga med ↓
Har bestämt att vi ska ha roligt och göra något knasigt! Haha standard.

Here's my number so call me maby

Wääääh, de är freaking friday idag! så sjuktjävlacp skönt. Har hittills spenderat kvällen med mimsan och gullewilliamspetz. Haha, dööör vad rolig han är! Nu ska jag fortsätta pumpa ut skön musik genom mina högtalare och skrua upp volymen lite extra eftersom att jag är ensam. Så ingen kommer hit och skrämmer mig! laterr
OCH NU FICK JAG JUST RYCK PÅ DEN HÄR SKITEN. gÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER!!

22:58

Idag har jag skrattat så att tårarma sprutat hemma hos sara, så otroligt skönt! Solen steker och jag är glad, precis så som de ska va'! hahah. Fick ett H&M paket idag med en massa bikinisar så nu vill jag ha sommar so bad.
Och jag har tydligen över helgen blivit nötallergiker?!?! cpjobbigt med tanke på att nötter är svingott.. Får väl helt enkelt lära mig att leva utan nötter. 
Men nu vänner små ska jag plugga lite på engelska provet jag har imorrn som förövrigt är mitt sista i grundskolan, ganska skönt.
blev en aning kreativ också! Kapade av mina blåa höga converse och sprayade dom silver, ganska tuffa, hehe!

"Leter efter något att säga som kan ändra allt, något mer än de jag redan sagt"

De här fyra dagarna har gått allt för snabbt helt i onödan. Vill inte ljuga och säga att de ska bli skönt med skola, fick ju faktiskt lära mig att de är fult att ljuga innan jag ens kunde snacka, typ. Om man ska se de från den ljusa sidan så är de bara 14 dagar kvar ungefär. Men på dom 14 dagarna ska jag skriva 5 (äckliga) prov, 2 hörförståelser, 1 läsförståelse och läsa en bok på typ 1000 sidor, JAG ÄR JU TAGGAD FÖR FAN! jo hehe far åt helvet vad jobbigt.
Är sjukt trött, inte så konstigt eftersom att jag sov som ett cp inatt. Varmt och trångt. Men de gör egentligen ingenting för jag fick ju vara med mina underbart vackra kvinnor till kåmpisar ♥
Nu borde jag ta en sväng via duschen för att sen gosa ner mig i en ren bäddad säng och kolla på oth. Kan ju tillägga att det här tog mig 41 minuter av mitt liv att skriva. Inte så mycket till inspiration jag har med andra ord. Haha. later

jag när jag är glad!


RSS 2.0