Turkiet 2011

Äntligen har jag fått bilderna från turkiet fixade, därav texten i högra hörnet !
Men kommer nog att komma fler med tiden ! så se och njut, haha !
7

inga-marie

Helluu !
har inte varit så aktiv dom senaste dagarna, förlåt för de. Ska försöka bättra mig ! Men ni har inte missat något kan jag säga. Atm chillar jag grillen med Linsen, och pappa är och köper glass åt oss, mumma! Vet väl inte riktigt vad som händer ikv, blir väl tetris lan elr ngt ! haha. Och alla som jag spelar mot i wf: jag kommer nog att vara lite off ikv. Men nu till mitt liv, puss :)

Kär och lycklig !

85e fattigare, men de var de lätt värt !

mobilblogg

Ligger nerbäddad i sängen och spelar wf atm. Är besatt av de, helt sjukt ! Igår började jag dagen med bodycombat slutade den med cirkelträning med mimi, rörigt skönt :) de känndes idag när vi Gymmade på Gymnastiken ... Haha . Imorrn taggar jag core första timmen , wuhu. Godnatt

Och så var det måndag igen ..

fägade håret igår !
usch ja, måndagar ju inte direkt någon av mina favoriter som jag kanske nämnt tidigare? Har inte hänt något specillet idag som jag känner att jag måste dela med mig av. De enda vore isf mitt besök hos fysoterapeuten.
De hade tydligen blivit mycket bättre! Och de belönades jag med genom att få ännu flera övningar, jippie !
over 'n out

Baby you light my world up like nobody else ..


Mama Mia !

Helt sjukt vad han är snygg !!!111 *smälter*

Baby I'll told ya, my heart was freaking out when I held ya

Helluu alla söta !

Kom hem från wha för en stund sen, har varit där och kollat på fotboll typ hela dagen med en massa brudar. Igår hängde jag med linsen, mycket trevligt som vanligt. Fast den här gången var vi ovanligt nyttiga av oss, haha! Annars då? Jo jag har fedt ont i min rygg, vilket är fuktansvärt jobbigt. Ska till fysoterapeuten på måndag, så få hoppas att hon kommer med något bra! Och något som är väldigt irriternade är att jag inte kan ladda upp bilderna från början av veckan i turkiet. Så nu kommer de lite bilder hur som helst. Men de får ni leva med :) Och mitt spotify har fått något cp fel, så de går inte att öppna! Ibland bara älskar jag mitt liv !
här har ni tre fagra bilder tills vidare !

IRRITERAD

okej de är ngt jätte cp med bilderna för jag la in dom i en annan dator nä jag var där, men den datorn kunde typ inte öppna dom, och förde jag över dom till min dator. Och allt jag kan göra med dom är att förhandsgranska ..

Älska träningsvärk!

Kom just ur duschen, skönt! Har sån fruktansvärd träningsvärk i mina lår. Och kommer att ha en riktigt skön träningsvärk i magen imorrn också ! hahha, men de är riktigt skönt, för då vet man att man gjort ngt. Men iaf så har jag hängt med Sara idag och imorrn tror jag att jag drar till staden en sväng med några chick's :) Och nu ska jag försöka ladda upp bilder igen !
gammal bild

fy helvete !

sorry men blogg.se ceppar, så kan inte ladda upp bilderna nu ..

Det hände visst en grej ..

Ska sätta dit ett till ovanför om ca 6 veckor !
Hade svenska prov och konditionstest idag, kuul. De gick nog pra, förbättrade min tid på testet också fast jag var 100 på att jag skulle försämra eftersom att jag inte har kunnat träna ordentligt på, ja jag vet inte hur länge! Men fan vad jobbigt de var, men ruskigt skönt. Har pluggat engelska prov som jag har imorrn och varit till vh och tränat småflickorna. Kvällen kommer att fortsätta med lite plugg och sen O.C och så ska jag lägga in lite bilder från Turkiet. Dom kommer alldeles strax!

I'll fight for you

Usch, den här veckan suger verkligen på många sätt och vis, dels för att jag har en massa prov. Och jag skulle inte sitta och plugga en massa hela tiden, jag har ju faktiskt ett liv också.

Dagen har varit som dom flesta andra, mimsan har varit här en stund ikv, fin tjej de där :) Atm så laddar jag ner lite ner musik och sitter och sjunger, härligt! haha. Peppar konditionstest imorrn också, eller? Komme försämra min tid extremt mycket ..
Och jag har kommit underfund med att jag gillar hösten ganska mycket, den är så himla mysig! Och träden ä så fina när dom byter färg (mommo varning?). De är mysigt när de regnar och blåser och ä lite mulet eller när solen skiner, de spelar liksom ingen oll vad de är för väder på hösten! Men på sommaren så blir man ju bara deprimerad om det regnar i flera dagar, för då ska de ju vara sol. Haha, okej nu ska jag sluta tönta mig och hoppa i duschen. Och jo imorrn lovar jag nästa att jag lägger upp fösta delen av bilderna från turkiet !
mobilbild
haha, fint att man ser lappen som sticker upp där ur halsduken :)




Skulle sitta ganska FINT om ni frågar mig !


Home sweet home

på något konstigt vis kan jag inte dela upp inlägget,så allt sitter ihop, jobbigt att läsa, men de behöver ni ju inte göra, haha :)
känns ganska skönt ändå att vara hemma, men inte skulle jag ha tackat nej till någon vecka till ! Och att sova i min egna säng va väldigt uppskattat efter en väldigt lååååång hemresa, var nog det värsta jag varit med om på länge.

Måste lämna rummet vid 5 och bussen gick först kl 8, så vi satt i lobbyn i två timmar och väntade på att buffén skulle öppna (ja vi har bara ätit den här veckan, haha), kändes som en hel evighet. Sen vid 8 väntade en två timmar och tio minuters bussfärd till antalya flygplats, fyfan säger jag bara. Varmt, äckligt, obekvämt osv. Inge kul. Sen mådde man lite smått illa och var lite yr, trevligt värre att sitta och vänta på flyget i ytterligre någon timme. Och nu till de som var bland det värsta, flygresan hem. Jag led i 4 timmar, seriöst det var hemskt. Trött, illamående, trångt, obekvämt, ont i huvudet och skrikande bebisar fick tiden att gå så fruktansvärt långsamt. Och när vi skulle landa fick jag svin ont i örat, härla. klockan var bara typ 04:00 när vi var klara och båten gick 10 .. unde dom 6 timmarna försökte jag verkligen sova, men de gick inte ! Så jag fick lida i ännu några timmar. Sen var de bara två timmars båtfärd kvar och en halvtimme i bil, sen skulle jag äntligen vara HEMMA! På rörde jag mat för första gången på 15 timmar, så de satt ganska bra måste jag säga ! haha, och jag hade varit vaken i ett x antal timmar, humöret var förvånandssvärt ganska bra ändå! Okej det hä kanske inte låter så hemskt, men de var de verkligen, jag förstod verkligen inte hur jag klarade att flyga till Thailand i 12 timmar, när jag knappt klarade av 4 nu? Men nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och sluta klaga!
Vecka har verkligen varit underbart bra ! så fruktansvärt skönt ! Hade lite otur med väderet i böjan av veckan, regn, och åska och mycket blixtrar. Men i slutet var de klarblå himmel och stålande sol, mycket skönt, så lite färg hann jag få. Har ju egentligen inte gjort så mycket annat än ätit, solat och simmat under veckan. Var på "hamam" en dag, någon form av turkisk massage/skrubb/bad, de var ganska skönt och en kul upplevelse. Sen var vi in till alanya och konakli centrum några gånger också, så lite shopping har det blivit. Bl.a ett par vita läder converse. Bilder lovar jag att kommer ! Tänkte göra bara bildinlägg sen när jag har fört över bilderna från andra datorn och fått bilder av elina. Men nu kan jag bjuda på en bild som jag har kvar i kameran.
Och nu mina vänner ska jag ladda ner musik, läsa alla olästa inlägg jag missat under de här dagarna och plugga på religions prov .. Och jag hade tänkt blogga igår med vårt internet hade fått ngt cp fel så de funkade inte.

Helluuu alla bloggisar !

Här är allt prima, varmt och skönt ! Inte kul att msta åka hem till kylan imorrn .. Har egentligen inte så mycket mer att säga, tänkte bara köra en lite update ! Och jag kom just på at jag har typ 1 miljon olästa inlägg på bloglovin, myyys !

Turkiet here I come !

Fredag idag, härligt ! Resväskan är inte riktigt packad ännu, men de löser sig. Har iaf haft en underbart kul prao vecka och kommande veckan kan inte bli annat än bra den heller :) Och jag hoppas verkligen att min förkylning kommer att bli bättre och inte sämre , haha. Atm  sitter jag hos farmor och farfar eftersom att vårat internet inte funkar? men så kan de vara när man använder efterblivna grejer. Men hur som helst så kan ni få hade hur bra som helst här hemma så hörs vi ! ska försöka slänga in något inlägg där nere. see ya later :)

och ni kanske förstår varför det här blev bildlöst?

tetris

haha, de är helt sick ! jag är beroende av tetris och jag skojar inte !

blogg.se är cp

vet att de blir mkt cambilder, men har inte ngra andra .. Ännu en dag avklarad! Har haft de lika kul som vanligt på redaktionen. Var till lusse och gjorde några intervjuer, trodde de skulle vara pinsammare än vad de var. Tur de. Mitt halsont böjar släppa och de mina vänner är så fruktansvärt skönt! Värre är de med ryggen, men de är ju en annan femma. Atm ligger det en massa resväskor på mitt golv. Inte länge kvar nu !!1 Mama mia vad jag längtar. See ya laterr

Update

Gammlingarna snackar hemlisar .. Oh My


såååå söööta

Ennu en dag med halsont, ryggont, prao, tidig morgon och lunch på dinos avklarad ! Måste till sjukan två ggr idag, bläää.. Imorse tog jag halsprov, vilket var jätte äkligt ! Sen hade jag prao till två ungefär då jag åkte till sjukan igen och träffade en fysoterapeut. De va inget som var bra med min rygg , haha. No good. Men nu blir de iaf O.C resten av kvällen♥

Jag.Vill.Träna.

Och jag som trodde att de räckte med att ryggen dödar mig lite halft, men jag hade visst fel. Har så fuktansvärt ont i halsen, och snart har jag haft de i tre veckor .. inte roligt. Och jag som vill träna. Det här suger bara så att ni vet. Fan om de inte blir bättre tills nästa vecka, för jag orkar inte med halsont när jag är i Turkiet, de är ju bara deprimerande. Men ja, vad kan jag göra? That's life and it sucks.
Och bara för att lätta på stämningen i det här dystra inlägget så bjuder jag ännu en gång på en charmig bild.
haha, ungefär ett år sedan, risigt I know

Om jag inte minns helt fel ...

... så tror jag att jag att de var de här jag beställde från H&M förra veckan ..

Hej jag heter Anita och jag är en rödbeta.

hahaha, rubriken är det nog ingen förutom Sara som fattar, men skit kul var de iaf !
Hade första prao dagen idag, riktigt kul faktikst ! så nu tycker jag att ni ska läsa ålandstidningen. Har gjort bort mig ett x antal gånger idag också, men de var ingen big surprise för sånt är jag bra på! Hade tänkt åka på träning ikväll, men så blir de inte, eftersom att jag har ont i ryggen och min hals gör fortfarande ont. hata. Men iaf så kan jag berätta att jag hade en riktigt trevlig dag i Stockholm, fick med mig hem några saker också, så jag är nöjd.  men nu ska jag kolla lite O.C, see ya later
haha, bara för att jag ser så lycklig ut på bilden !

on my way to stockholm

Sitter i bussen påväg till Stockholm, shopping time !!!1 haha kommer iaf hem med sista båten, så vi hörs senare, puuss Eftersom att jag bloggar från mobilen så kan jag inte ladda upp nya bilder, usch hatar att anroid är så efterblivna. Så därför fick de bli en cambild, haha

RSS 2.0