I'm dying

usch, mådde och mår fortfarande skit. trodde jag skulle svimma vilken sekund som helst så jag drog hem. var nog lika bra för jag har världs ont i min stackars mage och vet inte om jag svettas eller fryser typ, känner även hur huvudvärken börjar krypa fram, orkar inte! har i alla fall gjort undan läxorna tills imorrn. nu vet jag inte vad jag ska göra, förutom att ligga här och känna den plågsamma smärtan som får mig att vilja dö emellanåt. obeskrivligt
huj vad skönt det där skulle vara, drömmer mig bort i hopp om att smärtan ska gå över!


today's

är galet trött, har varit en slitsam dag! kom hem först halv 8 ikväll och det betyder att jag inte varit hemma på 12h vilket resulterar mitt humör just nu. kanske inte det bästa och min stubin är kortare än kortast.
hade plättkalas hos Sara idag under håltimmarna, börjar bli standard! sen somnade vi på soffan, så svenskan blev rena rama plågan..
dansen idag var riktigt kul! skönt att få regelbunden träning igen måste jag säga. men nu ska jag slänga på ett avsnitt grey's och sen somnar jag högst antagligen! 

fina bilder endå! // tröja bikbkok // jeans cubus // skor converse // väst cheap monday //


as long as you love me

söndag är en dag som jag ogillar lika mycket som måndagar, tisdagar och onsdagar. helt onödiga.
igår hade jag en mysig kväll med underbara på belissimo! pratade om allt och kollade på skavlan eftersom att bieber var med, satt fast klistrade i Saras soffa framför tvn och såg säkert jätte töntiga ut haha.
idag har jag däremot inte gjort något som är värt att ta upp här, så nu säger jag godnatt och taggar inför en ny vecka fylld med nya möjligheter!


yes or no?

det här är jag. idag ska jag färga bort min ombre till cappucino, hur nog det blir att se ut? men är endå inte 100 på ifall jag vill färga bort min ombre eller inte? fast jag vill göra en förändring så är väl illa tvungen antar jag.
haha alltså bra att jag valde svartvita bilder, 
 

bättre på plats än genom telefon

FREDAG älskade fredag tack för att du finns och får livet värt att leva osv osv. haha i denna skrivande stund är jag trött och väldigt glad! vad som händer ikväll har jag ingen aning om än. imorrn är det i alla fall tjejmiddag hos Sara bara vara underbara som står på schemat. hur mysigt som helst!
invigde faktiskt mina nya klackar idag och har förvånansvärt inte ont i fötterna, bekväma skor med andra ord. har även fått ett hm paket idag, alltid lika kul! men nu börjar jag bli hungrig så jag hoppas att hon där morran börjat med något ätbart till middag! later


take your time

imorgon är det fredag och den kommer ganska lägligt! är hur trött som helst och orkar inte koncentrera mig längre.
i helgen vill jag i alla fall göra något kul! och nu är jag super trött och på lite dåligt humör av någon okänd anledning? godnatt


plugghästen har hittat hem

men tjena mittbena!
jag har tror att jag blivit en lite pluggis(??) och det är inte alls likt mig. måste ha blivit knäppare än vad jag redan är. men känner jag mig själv rätt (som jag borde göra vid det här laget) så kommer det att hålla i max en vecka till.. heh
annars då? jo det är nog bra, är bara väldigt trött och lider av huvudvärk, no biggie. imorrn har jag i alla fall sovmorgon till klockan 8!! sååå skönt. och här är det ju ganska tyst.. men så blir det eftersom att bloggning inte riktigt är min stora passion i livet.
neeEj nu blir jag irriterad på den där jätte stora myggen som surrar i mitt rum, så nu ska jag ta livet av den stackarn och sen sova i think!
nej usch vilket konstigt inlägg det här blev?!?


trevligt att träffas

skrev värsta långa inlägget för någon dag sedan, men blogg.se och jag är tydligen inget vidare bra team..
började dagen allt för tidigt, men tog mig igenom den galant! Just nu taggar jag ännu en lång dag i skolan med hjälp av greys. har även pluggat idag, hör och häpna. men nu ska jag fortsätta med det jag är allra bäst på -kolla serier


wide awake

nu är min sista sommarlovsdag så gott som slut och jag vet inte vad jag har att säga om det. jag börjar ny skola och ju närmare jag kommer ju mindre redo känner jag mig. hela dagen har jag stått och stirrat in i min garderob, fast den är överfull så ekade det tomt.förstår inte hur det går till! så nu har jag tröttnat. magen är fylld med känslor från a-ö, inatt kör jag grey's maraton! 

det har slitit mig itu, det fanns ingen bara du

är på fruktansvärt bra humör idag och det känns bra! imorgon beger jag mig mot stockholm för en dag med shopping, är såååååååå taggad haha. men att stiga upp imorgon bitti lockar inte riktigt lika mycket.. men det är sånt man får ta helt enkelt! men nu ska jag sticka till sara och glida runt på longboard hehe, later!
 

was happenin?!?

köpte kebab låda med mimmi och satte oss nere vis ramsholmen och hade det mysigt! annars har vi bara degat i min säng, hängt på chatroulette för ovanlighetens skull och kollat på en massa One direction för att vara lite töntiga. nu är vi trötta (?) haha så får se vad som händer! kul att min statistik börjar återgå till det "normala" igen haha. keep the good work up!


and then it hit me

idag när jag låg i solstolen och njöt av solen så bestämde jag mig för att nu får det vara nog, nu får det vara slut på mina lata dagar och allt skit! sagt och gjort. kom just ur duschen efter ett äckligt träningspass. välkommen träningsvärk! skulle behöva dra ut på en springrunda inom en snar framtid också... det lockar inte! hatar att springa.
 
Ikväll ska jag hänga med mimmsan får väl se vad vi hittar på. det finns ju fan inget att göra på lilla Åland.. 
två från igår
 
 

the big big bang

några bilder från ikväll kan ni se nedan! jag och lina var faktiskt duktiga och använde min kamera ikväll! guldstjärna till oss. så bilder kommer senare!


let's go

time for update heh.
har spenderat hela veckan med fina vänner och en kräftskiva som inte riktigt hann börja. nu är lina påväg hit och vi ska spela Wii, dansa pausa u know. sen får vi helt enkelt se va kvällen har att erbjuda! kisses
mys med lina


eine Katze

hade en lite photoshoot med lill-kissen för ett tag sedan haha, kände att jag behövde använda kameran lite heh. var svårt att få med henne på bild eftersom att hon är galen och bara springer runt..
Ikväll ska jag äta kräftor med mina chicks och ha det mysigt! usch vad gott det ska bli. 

L.O.L

ligger i linas säng och kollar på LOL, sjukt bra film! men tyvärr så bråkar ljudet i hennes dator och morötterna är slut.. inte bra, inte bra. är trött och blev just blind haha. var ut med båten idag, därav mins svåra ryggsmärtor. snart går den av! so long ma friends


tog mig 90 minuter att göra inlägget nedan. man hinner springa mycket på den tiden under en fotbollsmatch och förbränna en massa kalorier, men jag gjorde tvärtom ungefär. men i alla fall så, sommarlovet börjar lida mot sitt slut, blandade känslor! så försöker göra det bästa av de tio dagar som är kvar. kräftskiva och en shopping dag är ett måste! idag har jag simmat det var typ 100 år sen sist. hängt lite med elina, fått träffa Hanna som jag inte sett på två år! och hängt med jennifer som jag inte heller sett på evigheter! men nu ska jag sova, so long


ROCKOFF 2012

#1 Byz samt Rebecca & Fiona stod på scen. R&F var helt galet jävla bra, dansade och dansade. När det var över ville jag nästan fälla en tår över de timarna,minutrarna,sekunderna som jag stod där och inte kunde få tillbaka. galet helt enkelt.
#2 Började kvällen med middag hos bella för att fira henne och lina med mina homies. Pandora & Freddy var först ut, senare var det Maskinens tur att stå på scen! Vilket var nästan lika bra som R&F, men bara nästan.
#3 bestod av Loreen och mycket skratt. tror det ramlade ner några vattendroppar också.
(svårt att ta skarpa bilder när antingen jag eller objektet rör på sig)
#4 var lite knäpp som vanligt. stod och väntade och väntade i en hel evighet kändes det som, sedan efter 40 långa minuter så klev Maggio underbara Maggio upp på scen! Älskar hennes musik.
#5 Den Svenska Björnstammen, ett gäng riktiga sköningar alltså! tog mina jeffrey på mig för jag tänkte " det är ju knappast så att folk kommer hoppa och ha sig ikväll. " sen stog jag bara där med mina förlängda ben medans alla andra hoppade och dansade. hade kanske lite fel.
#6 älskade Norlie & KKV. tanken av att jag stod där mitt i smeten och gungade med får mig att svimma, och synen av KKV får mig att smälta.
#7 timbuktu,en mycket lite man med skön dialekt! haha, har bara fula bilder från den här kvällen, så en bild får duga!
#8 Dansade och pausade med Panetoz. gav allt jag hade på Adrian Lux och det mina vänner var det bästa,äckligaste,svettigaste och roligaste jag var med om på hela veckan. var lika blöt som en dränkt katt när jag gick ut därifrån. det var så sjukt härligt att stå där inne, obeskrivligt. Vågade därför inte ta fram telen så bjuder på en till bild på Freddy som spelade före A.
#9 sista kvällen bjöd på mycket bra saker! började med pizzakäk, sedan Mange Makers och stadshusbacken häng! ville aldrig att klockan skulle slå 12, för då skulle allt vara över. men nu är jag nog bara glad över att den gjorde det haha, det var 9 otroligt slitsamma dagar som jag gärna gör om nästa år!
 
 

RSS 2.0