Skönhet

hell yeah, sitter med färg i håret! Tröttnade på min utväxt (som tydligen bara jag såg?) haha, och en aning mörkare borde det bli!
Pluttarna hade match idag, och dom var riktigt duktiga! Är super nöjd. hihi. Har fortfarande huvudvärk och de är jätte jobbigt.. de kan inte gå en dag utan att jag ska världens hemskaste värk någonstans, irriterande! Sjukt törstig är jag också .. inte bra .. Men ska väl börja bege mig mot duschen och skölja håret! peace!
HAHAH, bjuder på den!

I'm walking on sunshine

Kände att jag behövde en lite paus i mitt diktläsande! Helt galet vilken huvudvärk jag får av de. Men jag är glad ändå, har varit på riktigt bra humör idag! Blir så glad när de är sånt underbart väder ute, ska bli så fruktansvärt skönt med vååår♥
Hehe, så passade på att använda mina nya rayban!
haha, ganska söta kanintänder endå!

SKÄRPNING NYT EMMA

Alltså känns som att jag inte har något annat liv än skolan? Men helt seriöst. Stiger upp sär tidigt på morgonen gittar till skolan är där till kl 15, mer än halva dagen typ och allt för många timmar av mitt liv! Kommer hem mot halv 16, är skit trött, slänger mig på sängen och typ sover. Vaknar äter middag, inser att jag har waaaay to much läxor och shit att göra så jag får huvudvärk.. kul liksom.
Sen så kommer facebook in i bilden där också, sen är det kört. haha, nej men aaaaaaahhh, blir så arg på mig själv för att jag typ alltid skjuter upp alla läxor och annat onödigt skräp som vi måste göra! inte bra, och jag som hade bestämt mig för att höja i en massa ämnen .. skit.skräp.bajs. vad ledsen jag blir på mig själv!
okej från och med NU  ska jag försöka skärpa mig lite mer ! wish me luck ..

"Words can't say what love can do"



fml. Har världens mensvärk och har haft det i fyra äckeldagar nu! Sjukt jobbigt, hatar det verkligen. Går inte att beskriva hur ont jag har.. lider som fan! Inte kul, dööör.

Så just nu ligger jag på en spikmatta och en värmekudde på magen och tycker synd om mig själv! haha. Dregglar lite över lookbook där emellan också!
Klarade av även denna måndag, skönt att den är över i alla fall! Ikväll ska jag ligga i min säng och ha det mysigt och hoppas på att värken försvinner så att jag kan sova något inatt! Skulle vara ganska skönt jo. Men nu tror jag att det blir lite one tree hill♥ kärlek alltså!

ganska kul endå jao

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag äntligen fick träffa fina sara

Vad gjorde du kl 08 imorse: sov? XD

Vad gjorde du för 15 min sedan: läste bloggar !

Det sista du sa högt: aa
Det senaste någon sa till dig: "Jag sätter dom här där borta"

Vad har du druckit idag: öhm, oboy, juice, julmust och vatten

Vad var det senaste du åt: kyckliing

Vad var det senaste du köpte: kläder

Vad är det för färg på din ytterdörr: vit

Vad är det för väder hos dig nu:vet inte, är ganska svart ute 

Godaste glassmaken: vanilj av dom där regular alltså, sen finns de ju en massa andra :s

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: yes

Sover du tungt: oftast så

Drömmer du mardrömmar: väldigt sällan, om jag sätt på ngt läskigt så brukar det hända XD

Favoritklädsel: beror på årstiden, men conversen sitter alltid bra!

Vad ser du om du tittar till höger: en dörr, skrivbord, och en lampa

Vad ska du göra härnäst: kolla på gg

Höger eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: arg

Favoritgodis: helt klart choklad 

Kläder just nu: pyjamas shorts och en hoodie

Sommarplaner: Ha för jävla roligt med mina underbara vänner såklart!

Hur många kuddar sover du med: 4

Spelar du något instrument: inte direkt

Morgon eller nattmänniska: inget XD

Är du kittlig: oh herre gud ja, kittligare får man leta efter

Snarkar du: nää, de tror jag inte iaf? ingen har sagt ngt så XD

Stjärntecken: vattuman

Äckligaste insekten: typ alla?

Längtar du mest efter just nu: ganska mycket, men våren och sommaren ligger ganska högt upp på listan!


Sunday February 26th

två från egypten
Skönt med måndag imorgon♥ eller? Haha, skulle inte riktigt orka.. Men de är iofs bara en vecka sen prao en vecka och då har jag sovmorgon, helt okej!
Har hängt med sara hela dagen, riktigt skönt att kunna prata med henne face to face igen! har verkligen saknat det och längtat efter det, haha!

A thousand miles

bild från gårdagens photoshoot med lina!

god eftermiddag bloggläsare!
Har lunchat med bästaste sara idag! Så himla kul att äntligen få träffa henne igen. Knäpp som jag är så körde jag moppe?! haha, gick helt bra endå, överlevde !
Kvällen kommer att spenderas med min lilla stina som jag inte heller sett på hur länge som helst känns det som! haha. over 'n out

Just put a smile on you're lips an walk away


Älskade linsen och jag


Egypten 2012


en fager bild på mig får avsluta! Har som sagt var en hel del med bilder så de kommer väl med tiden. Men här var iaf några :)

HOME SWEET HOME

finally, hemma!
obeskrivligt skönt faktiskt. Brukar aldrig längta hem från varmare breddgrader men nu gjorde jag faktikst det? haha. Har i alla fall haft en riktigt skön vecka i egypten, skönt att få komma bort från den här ön ett tag .. En aning brunare har jag blivit också, tihihi.
Fick en hel dag extra på hotellet igår pga att flyget hade tekniska problem och blev 7h försenat, men de var inte en sån biggie eftersom att vi slapp sitta på flygplasten dom 7h och kunde ist ligga i en solstol och njuta några timmar extra! Men fick dock sova ett x antaltimmar färre inatt ist .. Och flygresan hem var jätte skumpig typ hela vägen, lite läskigt!

Men nu ska jag läsa alla 7409234890 blogginlägg som jag inte har läst och njuta av att få ligga i min underbara säng♥ Bilderna kommer senare, vet inte när, men snart iaf! pusspuss

5 000 000 000

Lever livet och njuter av värmen! (och fasar över alla moln!) haha,
Dagarna är ganska enformiga as usual, men de är bara skööönt. Träffade en kille som ville köpa mig för 5 miljoner kameler .. Jag bara: WHOOOT?!?!?!?! XDDDDDDD haha, in my head lix. Han var lite knasig skulle ha mitt nummer också!
Har faktiskt ganska mycket hemlängtan ... saknar mina vänner! och araberna är lite läskiga .. hehe, fast jag vill endå vara kvar och bli jeeeettteeeee bruuun! skulle vara fedt nice. Men har ju några dagar till på mig!
Men blir så arg, för de är bara en massa moln hela tiden !! Och så har jag bränt mina läppar, inte så skönt ..


Och jo, glöm de där jag sa om att jag typ skulle komma hem som en fettosuperstar numero uno! haha, springer ju fan i trappor mer än jag äter känns det som! haha, men helt seriöst, för att ta mig till stranden så måste jag gå i typ 4 olika trappor där alla har typ 50 trappsteg XD det blir ganska jobbigt kan jag lova .. eller så är de jag som är klen?
haha, men nu ska jag sluta tjattra och fortsätta njuta av min glass! lateerrr

Egypten

Helluu!
Känns helt knasigt att vara här nere egentligen, har inte riktigt fatta att jag ska vara här! haha, allt gick så snabbt! Men jag klagar inte!!
Trodde att flygresan skulle bli ett helvet med tanke på hur jag mådde innan.. trodde jag skulle dö typ .. men de fixade sig som tur var :)
helt okej men 28 grader också, lite annat än typ -70 och snöstorm! Om en stund så är det dags att leta reda på en restaurang, haha, området är sjukt stort, så kommer aldrig hitta! Och mat finns det hur mkt som helst, så bli inte förvånade om ni inte känner igen mig! Och jag saknar mina vänner .. buhuuu, men snart är två av dom i samma land som mig iaf! så ni vet liksom. Men nu ska jag se vad jag ska ha på mig .. ångest! XD
ha de braaaa vänner ! och jag tror att bilderna kommer sen när jag kommer hem!

My feelings for U have always been real

Känner mig inte alls lika konstig längre! haha, men känner att de snurrar i huvudet någon gång ibland? aja, ska nog klara av skolan imorrn, måste de iaf! För jag måste träffa mina finisar innan vi skiljs åt i nästan två veckor! usch vad jag kommer att sakna dom .. Tänk vad mycket jag måste skratta när jag kommer hem, haha!
Jag drar imorrn vid 3 typ, men datorn kommer med! Så ska nog försöka hålla bloggen vid liv, om jag lyckas hålla mig själv vid liv vill säga! haha, nej men nu ska jag lägga ner med de där ..
Får hoppas på att jag kommer hem levande iaf!, men uppdaterar jag inte på hela veckan så kan ni börja bli oroliga! xoxo
Alii_m5cmaic2bi_large

Tumblr_lzad4w6c651r0i2xvo1_1280_large
HAHAHA, sorry, men tyckte de var lite kul! XD


sick.

vaknade för typ en timme sen! Ganska skönt att vara hemma idag, mår jätte konstigt :s vet knappt själv hur jag mår för det känns så konstigt .. Kan hända att jag har världens resfeber ..myyys.
Nej men är lite nervös över vad som kan hända nere i egypten, känns lite risky att åka dit! MEN MAN LEVER JU BARA EN GÅNG, RIGHT?!?!?
hehe, nej men de skulle ju inte vara så kul att bli bombad av terrorister eller uppäten av en haj .. Men ja, det återstår att se, får väl hoppas på det bästa!
Men nu ska jag röja undan alla kläder som ligger runt i hela rummet. Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha med mig ?!? och på något konstigt sätt så lyckas jag alltid få med mig för mycket och en massa onödiga saker .. hehe
Men jag är en sån som måste ha med mig "ifall att" saker, om ni förstår vad jag menar? Om jag packat ner två par skor till exempel och så hittar jag ett par till skor som gärna skulle få följa med, så tänker jag: "men jag kan ju ta med dom här ifall att någon av dom andra skulle gå sönder" ... hahah, ungefär ... så nu vet ni!
Men blev just väldigt sugen på smoothie, så tror jag ska kirra en innan jag börjar packa ...
arkivbilder

12022012

helt sinnessjukt vad kallt jag har! Har frysigt i princip hela dagen, inte okej!
Dagen har spenderats i e hallen för att kolla fotboll. Blev så arg när det inte var jag som skulle spela!! skulle vart så himla kul, men de var ju bara önsketänkande..
Men nu ska jag krypa ner under mitt varma täcke i min underbara säng och kolla på gossip, haha liv!
XDD
Tumblr_lzab0xnkc11rnt2vbo1_500_large
haha ..

I've got my feet on the ground

helluu!
Min dag har varit lång och tråkig ! inte okej .. men bara några dagar kvar, sen är jag fri igen! XDD haha, där överdrev jag lite, men jaaa
imorgon åker jag och kollar lite fotboll, helt okej! var typ 238483248 år sen jag såg en fotbollsmatch! skam! och ännu längre sen jag fick spela .. skit! jobbigt läge ..
ganska old.

you say what?!?

1935548_new%20york%20&%20stripes
Vans Hats, Jean Jacket, American Apparel Sweater, Necklace
Obey Beanie, Youreyeslie Apple Tee, Diy Shorts
Converse High Tops, Vans Hat, Viparo Leather Jacket, Topman Ny Shirt, B.Lo Jewelry Switchblade Cross Necklace, Fabrix Satchel, Zara Pants
Red Cap, Jean Jacket, The Who Tee
Burlap Hat, Leather Jacket, Plaid
Purple Lightning/Skull Shirt From Crossroads, Rings From Topman  New York , Boots From All Saints
Glamour Kills Tee From Http://Www.Glamourkills.Com/
helt ok!

What goes around comes back around

fredag idag igen för er som missat det, hihi, helt okej ändå!
Skolan var lika ohändelserik(?) som vanligt. Ikväll ska jag göra .... inget! haha, typ kolla gossip? Vilket kul liv jag har, eller? ... och så kom jag på att jag sklle behöva se vad jag ska ha med mig till egypten .. åker ju redan på tisdag, ganska skönt endå!
¨
jag & mimsi på biologin idag!

schuuuulee

Just chillin' i datsalen och spelar tetris, men de går verkligen kasst .. blääh! Taggar dubbeltimme biologi som avslut på dagen, kul ..



I think I could understand

äckligt skönt med fredag imorrn! Helgen kommer bli cool lugn eftersom att mina föräldrar har isolerat mig från den sociala delen .. men de är väl smällar man får ta!
Här kommer iaf några riktigt söta syskonbilder!
söööööt sis!
hihihi, puuws

ögongodis

Jag är på så ootroligt bra humör just nu! Helt wonderful, fattar inte varför, men det gör inget. Känns bara så himla bra att vara så glad som jag är just nu! Så den som förstör detta är doedens!!
HAHA, jag är lite kocko ibland (oftast)!
Dagen har rullat på bra, osdagarna är inte så jobbiga så, men nu kommer det två riktigt hemska dagar, fuu.. skulle inte riktigt orka nej..
Och de har banne mig snart gått en vecka igen! Helt sjukt vad snabbt det går, hänger inte riktigt med alla gånger! haha, men nu lite gossip
375557_361369337212116_120902147925504_1679077_2042055427_n_large
405544_166180833495493_100003107320592_244885_516715594_n_large
Tumblr_lx13rdb8ag1qk0mqro1_500_large
helt ok liksom !

amazing

Alltså jag avgudar hennes hår! och hennes stil är det inte heller något större fel på, snygg är hon också! woaaahh
Sweater, Pants, Boots, Hat And Shirt
Sweaters, Shirt, Jeans, Shoes
Romwe Jumper, Iwearsin Pants, Romwe Boots, Monki Hat
Silk Shirt, Jeans, Socks, Boots, E&E Glasses Glasses

Tuesday

Idag har det varit en ganska bra dag, har varit super gald och skrattat som aldrig förr! ganska sköönt.
och nu ska jag ta tag i pluggandet, over 'n out

Like usual

Tror jag skippar delen där jag beklagar mig över hur otroligt tråkig och jobbigt det är med skola.

Annars så har dagen rullat på i samma långsamma takt som alltid. Finns inget intressant att berätta egentligen. Har avnjutit en riktigt god middag iaf, bästa på hela dagen♥ haha
Jag fryser och har kallt. Så skulle helst ligga under täcket och kolla på gossip .. men sen så var de ju det här med svenskaprojektet också, det skulle ju kännas så fruktansvärt skönt om jag fick åtminstone fakta delen klart
skriven.. men orkar verkligen inte! dööööö
tröstar mig med att jag inom en snar framtid befinner mig här↓
helt okej hörrni!




Hold on, be strong

Söndagar är vidriga. Orkar inte med måndag. Eller tisdag. Och inte onsdag heller. Och absolut inte torsdag. Fredag funkar.
Men nu ska jag se på gossip girl och chilla, lateroo


Inget viktigt

Alltså nu har jag suttit i snart två timmar att försöka förstå en jävla dikt! Och inte har jag blivit klokare .. blir så fruktansvärt arg! Fattar inte ens till vilken nytta vi ska göra det här, hatar svenska .................... Fattar mig inte ens på poesi och dikter, det är liksom inte riktigt min grej.
Och hur ska jag kunna skriva fakta utan att kopiera från google? stört. Kommer aldrig att få något gjort om det fortsätter så här bra alltså! jippie, ..döö

coolt

Tumblr_lxuub3qhmj1qh250so1_500_large

true

Tumblr_lystwqxntx1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lyspuscsk91qiaqpmo1_500_large
Music-music-is-my-life-story-teenager-post-teenager-posts-favim.com-284432_large
Tumblr_lyr9nesjlz1roblh7o1_500_large
Tumblr_lyq9rwh7zy1qiaqpmo1_500_large

Everyday I'm Shuffelin'

Herre min frid vad jag är pepp på att träna skiten ur mig just nu alltså! Helt galet! haha, ska se vad jag kan göra åt saken, har typ abstinens (?) elr något XDD
Blir väl lite shuffelin' och rehab, och kanske lite wii? haha, grymt kul! Och imorrn måste jag ut och röra på mig, annars får jag fnatt!
hahaha, ska också shuffla runt i matbutiken! XDD haha, men de är så fruktansvärt kul nu när jag äntligen lärt mig! :DD

vill ha ...

Hit the lights

HAHAHAAHA, min blogg är lite speciell just nu måste jag säga ! Försökte fixa om den tidigare idag, men kodmallarna hade fuckat up, och jag bara, JAHA? XDD och nu när jag går in på bloggen så ser den ut som ett röppel ... inte okej! ska se vad jag kan göra åt problemet.
Har bara tagit det läänch idag, varit till baltic en sväng och kollade på när bruur lirade innebandy.
Och nu ligger jag i sängen och försöker få en början på mitt diktarprojekt ... inte så kul nej! så fruktansvärt jobbigt när jag aldrig kommer igång ..och inte vet jag vad eller hur jag ska skriva heller?! blir så frustrerad! haha, slutar med att jag gör det kvällen innan inlämningen och det resulterar typ 5- ?
NEJ MEN nu ska jag seriöst åtminstone försöka leva mig in i poesins egna värld och få något gjort!
kisses
jag och saris

Ganska nice endå!

H&M Coat, Vintage Blouse, Topman SweaterNew Yorker Pants, Aldo BootsAldo WedgesH&M Jacket, Asos Boots, Levi's Jeans
Zara  Boots, Stelle & Dot Rebel Pendant NecklaceDeux Lux Heart Patterned Clutch, Forever 21 Velvet Skirt
alltså vill verkligen ha sommar sooooo baaad !!!!

♥ juice

gosch vad gott det skulle vara med juice nu alltså!
Är helt seriöst beroende av det, haha, knas ! Juice är min stora passion i livet♥ (XDD) h3h3h3 MEN DET ÄR JU SÅ INFERNALISKT GOTT JU ! men nu ska jag gå och vara lite knasig på annat håll!
puss finisar
Tumblr_lndc1rkaox1qfb022o1_400_largeTumblr_lohssqmnoz1ql915qo1_500_large
hihhiihih, skulle sitta super just nu!

NEW

Har gjort om lite här nu, tihihi! Fast är fortfarande lite småsaker som jag behöver fixa till innan det blir bra!
Och jag tror faktiskt att jag tänker börja blogga här igen! För devote är så torrt och tråkigt, går inte att göre en kul/snygg design, och här kan man fixa hur mycket som helst ju! hihi

RSS 2.0