fredag

Igår åkte jag till sara efter jobbet och var där över natten. Idag har vi stekt lite grann, sen var jag ut med båten en vända med mina kusiner, och ikväll har jag varit på rockoff med fina flickor :) Imorrn händer de nog inte så mkt blir väl stan på kvällen. OCH GRATTIS BELLA !! :D♥
några söta mobilbilder :)
en söt bild på bella får avsluta :)

onsdag 20 juli 2011

Kom hem från Lina idag, de har varit riktigt trevligt ! massa fina tjejer, snack, skratt, skrik, simmande osv, haha :) Har väldigt ont i ryggen vilket suger. Träningen idag var lite jobbig, ganska kämpigt att springa i den här värmen, men sköönt var de i alla fall ! Imorrn ska jag in till stan, ska lämna in min kamera på lagning IGEN .. och så ska jag köpa min nya tele (eftersom att jag var så bra och tappade min andra i vattnet) hehe. Och så ska jag jobba någon gång, annars är de bara att höra av sig om ni vill hitta på något. och nu har jag lagt in en massa bilder på datorn, wohoo.
galet fina flickor :)

GRATTIS LINA MIN VÄN !!♥

hihi snälla hata mig inte för bilden? :)

23:23

hoho, nu är jag helt slut !! har varit kalas här hela dagen eftersom att lillsis blir 9 idag :) dagen började med att jag blev väckt 05.30 typ, tack ! haha, sen åkte jag och jobbade, sen när jag kom hem igen så sov jag till 4. Sen har jag spelat fotboll med en massa typer som var här.
Och igår var jag och åt med mimmi och otto, sen åkte vi hem till mimmi och sen kom sara också, trevligt :) Imorrn ska jag till stan en sväng, sen händer de väl inte så mycket, har träning på kvällen, har haft uppehåll i 2 veckor så ska bli skönt att träna igen.

Söta mobilbilder

igår kväll var jag med sara i stan sen cyklade vi hem till mig och såg på film och chillade. Och idag var vi en sväng till s market och sen hem igen, haha :) Ikväll ska jag äta middag med mimmi någon stans, sen ska vi hem till henne och hänga med sara I think.

14.07.2011 21:48

Idag har jag hängt med några tjejer från laget, spelade lite fotboll på backeberg, sen drog vi till lillaholmen och simmade och sen gick vi till glassbaren och åt glass. FINT om ni frågar mig. hihi jag har så himla trevliga lagkamrater :) Och ikväll har jag jobbat och lirat lite fotboll och nu sitter jag här och kan knappt röra, så jag ska nog kolla på några vänner avsnitt.
och btw så var jag och hämtade min kamera, jippie, äntligen kan jag ta bilder igen, hehe.
haha, hot chick's på stan

Det här tog sin lilla tid

Gud vad tiden går fort alltså !! helt sjukt, de är typ bara fem veckor kvar av sommarlovet och de känns som att de typ just börjat, usch !! haha, men endå har jag hunnit med ganska mycket, känns de som i alla fall. Fast jag har fortfarande en massa som jag vill göra. haha :) men i alla fall så i fredags var jag barnvakt och i lördags var jag med mimmi och vi metade, haha mimmi (kung som hon är) fick en abbore, men jag insåg att fiskar inte riktigt är min grej, äckligt är allt jag har att säga. Och sen sov vi hos mig. I söndags åkte vi ut med båten till någon holme, åkte ring och de var svin kallt i vattnet, hehe. Sen var jag och jobbade en sväng, sen åkte jag till S och sov där med S och M , mycket trevligt, med snack och nattbad :) Och igår gick vi till stan och lunchade, gick på stan, åt galss, trevligt :) Och idag har jag inte gjort så mycket, kvällen har i alla fall spenderats med mimmi, mycket skratt. Haha måste tillägga att vår humor måste vara bland den bästa :') Och här kommer lite bilder, ganska mycket mobilbilder , se och njut
och till sist men inte minst stor berit, lill berit och bettan, haha, så himla kul

You're the voice I hear inside my heade, the reason that I'm singing

kom hem igår från tre riktigt bra dagar på saras stuga, mycket sol och bad (: haha, lyckades tappa min nya tele i vattnet också (hann inte ens bli en vecka gammal), så smidig är jag. De är ju alltid någon som måste lyckas så. Och jag hann inte ta så mycket bilder, så. Ikväll ska jag vara barnvakt åt en massa ungar.

tänkte att ni kanske ville ha något kul att titta på :)



I love her because she moves in her own way ...



Idag har de inte hänt något alls, ganska skönt de med. Men imorgon åker jag till saras stuga med mimmi och daniela. Kommer hem på onsdag och på torsdag så åker vi eventuellt till grönan, så jag tror inte att de kommer att bli så mycket uppdatering, vilken jag tycker att ha varit ganska bra nu den senaste tiden? :) Ska försöka ta lite bilder i alla fall, men de blir mobilbilder eftersom att min kamera fortfarande är på lagning så. Det suger. Men att ikväll har jag jobbat och kollat på vd, något mer har jag inte att säga så ha de bra :)

They say bad things happen for a reason

Kvällen/natten spenderades med mimmi och sara, haha riktigt kul !! Hittade några grabbar från USA som vi snackade med på skype i några timmar, trevliga pojkar måste jag säga :) sommnade 7 och vaknade halv ett idag, så jag har inte gjort så mycket.

Friday I'm in love ..

Dagen har till stor del spenderats med lina och mimmi. Haha, igår natt hade vi vattenkrig i linas badkar :) ganska kul. Och ikväll så åkte vi ring nere vid mimmi, grymt kul ! Och nu hade jag tänkt att kolla lite vd och så ska jag fixa lite låtar till mobilen och ipoden.(bara så att ni vet)

två bilder från förra sommaren :)

RSS 2.0