beställt

Tyckte att den var ganska fin! Passar perfekt till mina jeffrey!
UPDATE: livet leker och jag mår nästan helt bra!

@my bed

Är hemma idag igen. De är sjukt tråkigt samtidigt som de är sjukt skönt! Haha. Efter imorgon så behöver jag inte gå till skolan förrän på onsdag! Helt ok endå. Har egentligen inget speciellt att skriva så, see u :)


Dör av tristhet


Sjuker

Är förkyld som ett as. Ligger i min säng och gör ingenting, funderar på att slå på lite tree hill? Skulle ju inte vara helt fel! Hehe, see u


Chillar på bilden!



"because you saved my life once"

Har till stor del av dagen stått på en grusplan och skrikigt på små knattar och fryst lite där emellan också. I kväll har jag hängt med fina mimsi och skrattat så att tårarna sprutat. Just nu är jag trött och har fett ont i halsen, just därför ska jag krypa ner under täcket och kolla på oth. Helt okej endå!

Vill inte.Orkar inte

Ryggen värker och halsen är åt helvete. Jag är på uselt humör och vädret kan vara de värsta jag varit med om på länge. Jag får fan inte sova länge imorrn måste ut till h-land på cup med småflickorna. SÅ JÄVLA TAGGAD, eller? Nu borde jag sluta innan jag går allt för långt.
nej vem behöver sommar och värme när de finns regn och annat äckel som får oss på prima humör? Ger faktiskt snart upp hoppet om att de ens kommer bli sommar i år. Tror jag går i ide elr något liknande i så fall.

O V E R D O S E

OVERDOSE iPhone Case
Funderar starkt på att beställe hem de där otroligt coola skalet, men frakten
kommer typ säkert, högst antagligen bli typ en miljon euro och då är jag ju
ruined for life. Hm, får seee hur jag löser detta.
Hade en helt ok dag i skolan, har mått illa hela dagen och de är inte okej! vill inte bli magsjuk de är bland de värsta jag vet. blääh. Just nu är jag på så sjukt dåligt humör så jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag är arg, riktigt arg! Jag blir så akshfaklfjfredasdkösdffajhealfjsdföaesjfdshfjalsj

något annat jag funderar på är ifall jag ska beställa hem lite kläder från nelly och någon bikini från hm, skulle iaf få mig på lite bättre humör, hehe. TUR ATT JAG HAR MITT ÄLSKADE ONE TREE HILL♥♥, sviker mig aldrig!

sunny sunday

Helloo!
Riktigt skönt att vakna upp till ny stekta plättar och strålande sol. Ikväll ska jag hänga med sara och de lutar åt att bli en pw av något slag, en välbehövlig sådan! lateroo
hehe, jo jag gillar cambilder, men snart borde de komma upp lite mer phone bilder. Så stay tuned.

Lördag

Igår hade jag jätte roligt och de behövdes verkligen efter en hemsk vecka! En aningen tröttare och slitnare idag men de gör inget, för jag är glad endå! Och ikväll har jag checkat bio med några peps.

skräp

hehe, jo just chillin'
sweet banans jag har sovmorgon imorrn och de är så skööönt. Förövrigt så har jag sjukt ont i min skit rygg, skulle vilja kapa av den på något vis. Blir så äärg. Men oj vad glad jag var när jag fick springa på fotbollsplanen med mina älsklingar på fötterna, ända tills jag fick ont. Men nu mina käraste vänner ska jag ta en titt i min garderob, puss

Be the change, change the beat

Just nu är jag riktigt glad, och de finns typ tusen olika anledningar! Sååå skönt. Överlevde även dagen i skolan idag, trodde jag skulle vara som ett levande lik hela dagen när jag hörde väckarklockan imore. hatar verkligen ljudet av väcklarklockan och de lyckas alltid pipa när jag som minst villdet. hehe. Men nu vill jag ha helg och den ska bli grym, den måste bli de.
Haha, jag blev så otroligt lycklig idag när jag fick veta att vi ska spela fotboll imorrn på gymnastiken, de betyder att jag får använda mina fotbollsskor, började lipa så glad jag blev. Överväger fortfarande att testa åka på någon träning nu snart, men vet inte om jag vågar? Får väl se hur de går imorrn med tanke på att jag inte rört en fotboll sen oktober ungefär, skam!

INSTAGRAM

följ mig @emmaalmida

Sitter och väntar på att sara ska komma hit. Imorrn drar vi till sthlm och shoppar! Grymt härligt.
chillar med sickan♥

Och jag går i dagar i tröjan du hatar.

Känner att de blivit lite bloggtorka här på senaste. Men har varken ork elr lust att blogga och absolut ingen inspiration. Men håll ut, jag kommer nog igen, någongång ibland.

iskalltttt

en fager vinterbild, passar ju ganska bra nu när det snöar och är kallt igen! skit.
Har sjukt kallt just nu, ligger och skakar som en galning typ. Har i stort sätt spenderat min kväll i vh med bella, lina och sara, kollat lite volley, helt ok. Helt galet vad trött jag är. Men jag måste hålla mig vaken tills sara kommer och de blir runt 03:00 typ, weeii.

RSS 2.0