sweet chick's @ Lina's house

Chillar hos lina med mimmi med grym musik :) idag har jag varit duktig och städat och tvättat bilen, så nu är jag lite rikare. Imorrn så börjar jag jobba också. Och ikväll har jag varit med mimmi nere vid träsket och chillat med lite kladdkaka och jordgubbar, nice. Sen var de tänkt att vi skulle köra till lina, men de blev lite ändrade planer eftersom att jag fick soppatorsk, hahaha är jag bra eller är jag bra ? Men nu är jag iaf hos lina hel och ren .. hahaha. Tack och hej för mig :)

Natten är ung och jag ligger vaken ...

Härla pärla vad fina dagar jag har haft med mina vänner, solat, simmat och chillat. Så otroligt skönt (: Och så hade jag tänkt fortsätta mitt sommarlov.

.

Min midsommar var riktigt trevlig :) Idag har jag varit med lina och ikväll ska jag träna för första gången på tre veckor, sköönt ! Känns bra att det ska vara fint väder den här veckan, så himla nice :) men ja, en liten uppdatering iaf.

24/06/11

atm laddar jag ner lite musik och packar. Midsommar kommer att spenderas med S, M och D, och vi kommer att ha grymt kul :) Men de som hänt sen sist jag bloggade är väl inte så speciellt, varit med sara, varit på ifk match, varit med lina och igår var jag med mimmi, freddy och filip hemma hos sara :) För övrigt så saknar jag det varma vädret !! Om de tänker fortsätta vara sånt här dåligt väder så vet jag inte vad jag gör.
Haha men ha en bra midsommar :)

Never mind I find someone like you ,


19.06.2011 - konfirmerad , CHECK !

Blev konfirmerad idag, ganska skönt att de är över och att jag har blivit lite rikare på både pengar och smycken (:
Annars då, vart på konfaläger under veckan, ganska kul. Annars så har de egentligen inte hänt så mycket.Vädret är cp dåligt och de suger , för jag vill ha sol och värme så man kan steeka lite, men inte de ! Och de har tydligen inte tänkt bli bättre heller ... Något annat som också är helt cp är min kamera, den är typ sönder, och min webbcam har också något cp fel .. 
och bilder från konfirmationen kommer nog imorrn (:
jag ser stel och trött ut på alla bilder, men jag orkar inte bry mig om de, ni behöver ju inte titta (:

SOMMARLOV FOR THE WIN !!!!!!!!11

AWESOME ! helt stört vad underbart med sommarlov alltså ! ska bli grymt skönt och jag ska ha en grymt bra sommar med underbara människor (: Inviger sommarlovet med middag hos sara med fina tjejer, och sen får vi se vad vi hittar på. HA ETT BRA SOMMARLOV ! för de ska jag, så jag tror inte att de blir sådär jätte mkt bloggande, men de är ni ju vana med ? (:
we♥it

TAGGA AVSLUTNING IMORRN !!1

kan börja med att säga att min klass är ganska grym, vi hade fotbollscup i skolan och vi vann med 23-0 i mål skillnad, ganska grymt om ni frågar mig (: sista skoldagen i 8 har varit riktigt bra ! Just nu taggar jag skolavslutning med musik och lite vamipre diaries, grymt !
sweet

6 juni 2011

helt otroligt skönt med sommarlov om typ 2 dagar ! Dom här fyra senaste dagarna har varit grymt bra. Torsdag hade vi borta match i gävle, i freddags så var jag med sara, mimmi och nela till ören, sen på kvällen så körde jag lite moppe med mimmi och var med filip. Och i lördags så hade vi hemma match och sen var mimmi här och igår så hade vi borta match i enköping. De bästa är att de verkligen har kännts som sommar !♥
Ikväll ska jag träna småtjejerna med mimmi och sen ska vi ha glasskalas och sen ska vi till backeberg och kolla på fotboll. (:
we♥it

RSS 2.0